Cele mai citite
 


Linii telefonice împotriva magazinelor de vise din sectorul 2
luni, 14 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 14 feb /Agerpres/ - Bucureştenii au la dispoziţie două numere de telefon la care pot anunţa non-stop cazurile în care 'magazinele de vise' din sectorul 2, închise de autorităţi, se deschid ilegal.
Potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 2 transmis luni AGERPRES, cadre ale Poliţiei Locale răspund prompt la cele două numere de telefon: 021.252.57.70 şi tel verde (gratuit): 0800.800.772 şi se vor deplasa cu echipe mobile care vor interveni de urgenţă pentru sancţionarea celor care încearcă să mai vândă acolo produse etnobotanice.
Toate 'magazinele de vise' sunt în vizorul Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 şi sunt supravegheate în permanenţă pentru a nu se deschide, însă primarul Neculai Onţanu cere şi implicarea bucureştenilor pentru a suna la cele două numere de telefon în vederea semnalării operative a celor care încalcă dispoziţia autorităţilor şi vor să vândă în continuare marfa.
Primarul Neculai Onţanu a anunţat, săptămâna trecută, că a închis toate spaţiile comerciale existente pe raza sectorului 2, pentru a proteja populaţia, în special tinerii, de consumul produselor etnobotanice care le pun în pericol viaţa.
Edilul a înfiinţat şi un comitet de iniţiativă în care sunt cooptaţi specialişti şi părinţi ai consumatorilor de etnobotanice care să lucreze în regim de urgenţă pentru elaborarea unui proiect de lege de interzicere a magazinelor de vise. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prefectul Capitalei respinge acuzaţiile edilului Chiliman pe tema etnobotanicelor Poziţia exprimată de primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, şi acuzaţiile aduse de acesta privind părtinirea comercianţilor de produse etnobotanice de autorităţile statului sunt total nefondate, Prefectura Capitalei iniţiind încă din octombrie a.c. o amplă acţiune de control a acestor magazine, a afirmat...
Bază de date cu minorii şi consumatorii de produse etnobotanice, în Sectorul 2 Bucureşti, 16 feb /Agerpres/ - Poliţia Locală a Primăriei sectorului 2 al Capitalei realizează o bază de date cu minorii şi consumatorii de produse etnobotanice, în prezent aceasta incluzând 11 minori, potenţiali consumatori de produse etnobotanice, dintre care cel mai mic are vârsta de 16 ani.
Continuă confiscările de produse etnobotanice din sectorul 2 Bucureşti, 11 mar /Agerpres/ - Poliţiştii locali ai Primăriei Sectorului 2 şi cadre ale Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate au confiscat produse etnobotanice din patru magazine şi au aplicat 6 amenzi contravenţionale în valoare totală de 22.100 de lei, în cadrul raziei care a avut loc în cursul...
Proiect guvernamental care va fi trimis Parlamentului: Până la 20 de ani de închisoare pentru traficul de etnobotanice Traficanţii de substanţe etnobotanice cu efecte asemănătoare celor ale drogurilor vor fi pedepsiţi cu până la 20 de ani de închisoare, dacă produsele vândute de cel în cauză provoacă moartea unui consumator, potrivit unui proiect de lege adoptat, miercuri, de Guvern.
Primarul Neculai Onţanu iniţiază un proiect de lege împotriva etnobotanicelor Primarul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, a anunţat, joi, la o întâlnire cu familiile unor tineri care consumă etnobotanice, că doreşte să formeze un grup de lucru pentru a elabora un proiect de lege împotriva comercializării acestor produse.
Codrin Ştefănescu cere premierului să elaboreze OUG privind interzicerea comerţului cu etnobotanice Vicepreşedintele PRM Codrin Ştefănescu susţine toţi primarii, indiferent de culoarea politică, care doresc desfiinţarea 'magazinelor de vise' şi a solicitat din nou premierului Emil Boc să emită o ordonanţă de urgenţă privind interzicerea în totalitate a comerţului cu produse etnobotanice, în caz contrar...