Cele mai citite
 


Brăila: Centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului
marţi, 15 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va avea un centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului, dotat la standarde internaţionale, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Preşedintele CJ a spus că s-a documentat în ceea ce priveşte aparatura care trebuie achiziţionată şi a purtat deja discuţii cu o serie de medici specializaţi în aceste domenii, intenţia lui fiind aceea de a aduce în noul centru, care se va deschide la Brăila, un doctor specialist cu recunoaştere naţională şi internaţională.

'Brăila va fi unul din puţinele judeţe care va avea un astfel de centru. Vrem să aducem un medic cu recunoaştere internaţională. La acest punct avem o problemă, pentru că niciun profesionist nu vine pentru mai puţin de 4.000 de euro', a declarat preşedintele CJ Brăila.

Brăila va avea, din luna martie, unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară, care va funcţiona ca secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

'Mai sunt doar câteva mici etape de parcurs, nu atât de documentaţie, cât de realizare a unor probe la o serie de aparate achiziţionate. Se mai are în vedere achiziţionarea unui microscop şi a unui larigoscop, dar şi de mobilier, precum scaune cu profil special pentru acest domeniu. Cert este că inaugrarea va avea loc în luna martie', a declarat Stancu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă au crescut de la 50.000 de lei la 900.000 de lei Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au crescut de la 50.000 de lei, câţi erau în noiembrie 2010, când instituţia a trecut în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, la 900.000 de lei în noiembrie 2011, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: CJ va investi anul acesta 30 milioane lei în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va investi anul acesta aproximativ 30 milioane lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean pregăteşte săli de operaţie, pe care să le închirieze contra cost Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pregăteşte săli de operaţie dotate cu aparatură de ultimă generaţie, pe care să le închirieze contra cost, medicilor din afara unităţii, care doresc să realizeze intervenţii chirurgicale, după cum a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila...