Cele mai citite
 


Cseke Attila: Cred că senatorii PDL vor sprijini reorganizarea spitalelor pentru că este necesară
marţi, 15 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi-a exprimat speranţa, luni, că senatorii PDL vor sprijini reorganizarea spitalelor pentru că este necesară.
'Cred că vor sprijini această reorganizare - dar vă rog să-i întrebaţi pe dânşii - pentru că este necesară. Ceea ce pe mine mă suprinde, în toată această dezbatere din ultima vreme, este că brusc ne-am trezit că aceste spitale funcţionează extraordinar de bine. 'Spitalul nostru este cel mai bun, este dotat, bugetul local locală contribuie cu o sumă extraordinar de mare, avem medici la nivel occidental şi toţi pacienţii sunt mulţumiţi'...Parcă în urmă cu două trei-luni dezbaterile erau în alt sens', a declarat, după întâlnirea cu aleşii din Camera superioară a Parlamentului, ministrul Cseke Attila.

El a precizat că a solicitat o reanalizare a situaţiei la nivelul direcţiilor judeţene de sănătate publică, în urma memoriilor pe care autorităţile locale şi spitalele le-au adresat ministerului, însă a subliniat că nu crede că se va mai schimba ceva.

'Eu cred în continuare că multe spitale nu funcţionează bine şi nu oferă pacientului nici măcar şansa de a fi tratat corespunzător. Nu este spital acela care are o singură linie de gardă şi, din punctul meu de vedere, şi acela ridică mari probleme (...)', a afirmat ministrul Sănătăţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Reorganizarea spitalelor a fost în programul mai multor miniştri ai sănătăţii, fără curaj Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a declarat vineri, la Oradea, în contextul moţiunii simple anunţate de USL, că reorganizarea spitalelor este prezentă de ani de zile în programul mai multor miniştri ai sănătăţii, dar care nu au avut curajul de a o pune în practică.
Ministrul Sănătăţii: Reorganizarea spitalelor continuă, dar se reanalizează Ministerul Sănătăţii va continua procesul de reorganizare a spitalelor, însă reanalizează lista unităţilor sanitare care, începând cu 1 aprilie, îşi vor pierde finanţarea de la Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate.
Cseke Attila: Proiectul UDMR de reorganizare administrativă a fost aprobat de o parte a Coaliţiei Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, consideră că proiectul de reorganizare administrativ-teritorială propus de UDMR este cel pe care trebuie mers în continuare, cu atât mai mult cu cât a fost aprobat deja de Senat.
Mureş: Ministrul le-a prezentat şefilor Direcţiilor de Sănătate proiectul de reducere a funcţiilor de conducere Târgu Mureş, 28 mai /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a prezentat vineri, la Târgu Mureş, în cadrul întâlnirii cu şefii Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară, proiectul de reorganizare a acestora, care presupune renunţarea la 84 de funcţii de conducere.
Mureş: Ministrul Cseke Attila promite reanalizarea comasării spitalelor Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, vineri, la Târgu Mureş, că procesul de reorganizare a spitalelor din România va continua, însă a adăugat că lista cu propunerile de comasare a unităţilor sanitare va fi reanalizată.
Ministrul Sănătăţii despre moţiunea de la Senat: O autoacuzare a colegilor de la PSD Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Ministrul Cseke Attila a declarat, luni, la dezbaterile din Senat asupra moţiunii simple pe Sănătate, că aceasta ar reprezenta, de fapt, 'o autoacuzare' a social-democraţilor şi s-a arătat dezamăgit de esenţa şi scopurile acestui demers.