Cele mai citite
 


Circa 170 de persoane au căzut la pat după o petrecere la Playboy
marţi, 15 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Los Angeles /California, SUA/, 15 feb /Agerpres/ - Circa 170 de persoane s-au îmbolnăvit subit după ce au participat la o petrecere la fondatorul Playboy, Hugh Hefner, în Beverly Hills, au indicat luni autorităţi sanitare care anchetează de aproape două săptămâni cauzele acestei misterioase epidemii, potrivit AFP.
Informaţia a fost difuzată duminică de presa locală. Departamentul Sănătate publică din Los Angeles a precizat luni că încearcă să contacteze toţi participanţii la Domainfest, un colocviu care a reunit 700 de persoane venite din 30 de ţări şi a căror colectare de fonduri a avut loc în 3 februarie, la Playboy Mansion.

'În acea zi, circa 170 de persoane au declarat simptome de febră, frisoane, stare generală proastă şi probleme respiratorii', afirmă departamentul într-un comunicat. Serviciile municipale nu au reuşit încă să descopere cauzele misterioasei maladii, dar 'nu au motive să creadă că alte persoane decât cele participante la colocviu ar fi fost afectate', menţionează documentul.

Playboy Mansion, o luxoasă clădire în stil gotic cocoţată pe înălţimile de la Beverly Hills, dispune de o piscină, iar la originea infecţiei este suspectat a fi un aparat de creat ceaţă artificială, potrivit Los Angeles Times.

'Asta m-a pus la pământ cinci zile', a declarat cotidianului David Castello, cofondator al Castello Cities Internet Network Inc. 'A trecut acum, dar mă simt în continuare obosit, ceea ce nu este bine deloc', a adăugat el. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raceala gripa sau viroza - cum facem diferenta? Nas infundat, usturime in gat si febra – simptome cu care toti ne-am confruntat la un moment dat, insa fara sa stim daca este vorba de o simpla raceala, gripa sau o viroza de sezon. Care este diferenta intre aceste boli si mai ales cum le putem trata? Desi la prima vedere pot avea manifestari...
Bolile virale ale copilariei Varicela, pojarul, oreionul si rubeola sunt boli virale care apar in copilarie. Campaniile de vaccinare au facut ca aceste boli sa fie astazi mult mai putin raspandite decat in trecut. Simptomele pot include febra, pete rosii pe piele si o inflamare a ganglionilor limfatici. Terapiile...
Înroşirea ochilor după o baie în piscină este cauzată de urină, nu de clor (experţi) În sezonul estival, când toate piscinele îşi aşteaptă clienţii, mulţi dintre cei care le frecventează se pot trezi cu ochii roşii sau iritaţii pe piele după o baie lungă în apă, însă cauza este cu totul alta decât s-ar putea crede, scrie ABC News.
Simptome ce nu trebuie ignorate in timpul sarcinii Sarcina este o stare normala, fiziologica, dar care deseori este insotita de disconfort si dureri abdominale. In cele mai multe cazuri, durerile sunt inofensive, nu reprezinta un semnal de alarma pentru sanatatea mamei si a fatului.
Constanţa: 50 de turişti cu simptome de toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la un restaurant din Eforie Sud Numărul turiştilor cu simptome de toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la restaurantul Flacăra din staţiunea Eforie Sud a ajuns joi la 50 de persoane, după ce miercuri dimineaţă au fost semnalate primele cinci cazuri de îmbolnăvire.
PNEUMONIA BACTERIANA - Generalitati, Simptome, Diagnostic, Tratament În general, pneumonia poate fi definită ca o inflamaţie a parenchimului pulmonar de origine infecţioasă, care se caracterizează prin alveolită exudativă şi posibil infiltrat inflamator interstiţial, manifestată clinic prin condensare pulmonară şi sindrom infecţios toxic. Infecţia cu bacterii sau viruşuri...