Cele mai citite
 


Tulcea: Salvat de poliţiştii de frontieră
marţi, 15 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tulcea, 15 feb /Agerpres/ - Un bărbat de 37 de ani din judeţul Tulcea a fost salvat în noaptea de luni spre marţi de poliţiştii de frontieră, după ce s-a lovit la cap, în timp ce se afla în apropiere de malul Dunării.
Conform unui comunicat de presă remis marţi de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF), bărbatul s-a lovit la cap şi sângera, un prieten sunând la numărul unic de urgenţă 112.
Ambulanţa care s-a deplasat până în apropiere de satul Văcăreni, din cauza drumului impracticabil până la locul incidentului, nu a mai putut înainta şi s-a solicitat sprijinul poliţiştilor de frontieră pentru a ajunge la pacient, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea deplasându-se la faţa locului împreună cu un cadru medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care a acordat asistenţă medicală de urgenţă persoanei rănite.
Astfel, potrivit sursei, bărbatul a fost transportat în siguranţă la ambulanţă, el fiind ulterior internat la Spitalul orăşenesc Măcin pentru efectuarea investigaţiilor medicale.
'Pacientul prezenta traumatism cranian cu plagă produs prin cădere. Nu există suspiciunea ca plaga respectivă să fi fost produsă în urma unei altercaţii', a declarat marţi pentru AGERPRES directoarea SJA, Mirela Prodan.
Aceasta a fost prima misiune de salvare înregistrată de la începutul anului de IJPF Tulcea, în 2010, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului, Natalia Agighioleanu, poliţiştii de frontieră înregistrând şase misiuni de gen în urma cărora au fost salvate 21 de persoane, două din ele fiind din Germania.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Galaţi: Asistenţa medicală de urgenţă va avea patru noi staţii Asistenţa medicală de urgenţă la nivelul judeţului Galaţi va fi îmbunătăţită prin amenajarea unor noi sedii şi garaje de ambulanţă, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.
Bucureşti: Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.