Cele mai citite
 


Aplicaţia dentară detaşabilă, un procedeu rapid şi fără durere pentru estetica danturii
miercuri, 16 februarie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Pacienţii care se tem de o lucrare dentară extensivă sau, din diverse motive, nu pot să apeleze la proceduri restaurative cu caracter permanent - coroane, faţete, implanturi pot apela la o aplicaţie dentară detaşabilă Snap-On Smile, care se fixează pe dinţii naturali, nu necesită pregătire anterioară, injecţii sau adezivi.
Fără a apăsa pe ţesutul gingival şi fără acoperire palatală, (întrucât fixarea se face în totalitate pe dinte), Snap-On Smile este un procedeu neinvaziv, iar pacientul poate renunţa la aplicaţie oricând. Aplicaţia personalizată este disponibilă pentru arcada superioară şi cea inferioară, precizează un comunicat remis AGERPRES de medicii de la Clinica Glamour Dent.

Snap-On Smile a fost inventat de dr. Marc Liechtung, medic specialist în medicina dentară restaurativă, după opt ani de cercetări. Fabricat dintr-o răşină specializată foarte subţire, dar extrem de rezistentă şi care nu se pătează cu uşurinţă, aplicaţia poate fi utilizată câţiva ani sau temporar, pentru a oferi o imagine orientativă şi pentru a acoperi lucrări dentare restaurative în curs.
''Procesul este rapid şi lipsit de durere. Medicul dentist face poze şi ia amprente dinţilor, iar pacientul are posibilitatea de a alege între modele şi nuanţe diferite. În aproximativ trei săptămâni, aplicaţia este creată iar pacientul are o nouă dantură'', a declarat dr. Anca Pătru, de la clinica amintită.

Snap-On Smile este disponibilă pentru pacienţi de toate vârstele şi cu diferite probleme dentare - dinţi strâmbi, pătaţi sau lipsă, spaţii între dinţi, pacienţi care nu sunt candidaţi pentru implanturi sau punţi, persoane care urmează un tratament de reconstrucţie a întregii guri sau lucrări pentru implanturi, pacienţi care vor să evite perforări şi frezări, sau cei care pur şi simplu vor rapid o schimbare a imaginii danturii lor.
Notare
Comentarii
de mariana
cit costa? pe bucata?

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spune NU edentatiilor la Smile Factory Dinti frumosi ca la Hollywood? Ce spuneti de dinti 100% sanatosi? Una dintre principalele probleme pe care stomatologii trebuie sa le trateze este aparitia edentatiilor, chiar si la pacienti cu varste fragede.
Aparatul dentar – mai este cazul sa ne temem de el? Fie ca esti adolescent sau ai 40 de ani, sa iti pui aparat dentar este deopotriva o decizie si un pas extrem de important pentru sanatate. Din pacate, astazi exista inca numeroase temeri extrem de invechite sau care nu au fost niciodata adevarate, ce ne fac sa ezitam sau sa fim neincrezatori...
Medicina dentară şi inovaţii tehnologice în domeniu Medicina dentară actuală este dominată de unele inovaţii tehnologice ce au determinat o modificare esenţială a abordării medicilor specialişti, atât pentru diagnostic, cât şi pentru planificare şi tratamentul propriu-zis, a explicat dr. Alecsandru Ionescu, de la Societatea de Stomatologie Estetică, la...
Top 10 probleme dentare frecvente Oricat de mult ne-ar placea sa aratam precum oamenii veseli, fericiti si frumosi din reclamele la paste de dinti, ne lovim de tot soiul de probleme de sanatate dentara. Pentru linistea ta, sa stii ca nici ei nu scapa de aceste probleme. Doar ca ei stiu cum sa rezolve si sa identifice aceste probleme...
Societatea de Stomatologie Estetică din România a lansat primul proiect de economie socială din medicina dentară românească destinat sănătății orale În cadrul proiectului ”DENS - Dezvoltarea EcoNomiei Sociale”, co-finanțat din Fondul Social European, Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER) va înființa până la sfârșitul anului viitor 10 cabinete de medicină dentară, reprezentând o premieră în domeniu.
Mitul implantului dentar spulberat. Diferenta de cost fata de punte este de doar 200 euro Atunci cand ne-am pierdut dantura din cauza deteriorarii severe a dintilor, in urma unei traume, a unor afectiuni ale gingiei sau chiar interventii nereusite de canal, pacientii se afla deseori in fata unei alegeri dificile: ce sa aleaga implantul dentar sau metoda clasica de punte dentara...