Cele mai citite
 


Iaşi: Spitalul Clinic de Urgenţe Sf Ioan, chemat în instanţă de Tudor Ciuhodaru
miercuri, 16 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul deputat Tudor Ciuhodaru a dat în judecată conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, la câteva săptămâni după ce a primit un avertisment din partea acesteia că a jignit un medic de la SMURD.
'Am deschis o acţiune în instanţă din cauza conflictului de muncă pe care îl am cu persoanele aflate la conducerea spitalului în care îmi desfăşor activitatea', a declarat Tudor Ciuhodaru, medic în cadrul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sf Ioan.

Măsura a fost luată de medicul Tudor Ciuhodaru, după ce la sfârşitul lunii ianuarie a fost sancţionat cu avertisment scris de conducerea instituţiei medicale, pentru limbajul folosit de acesta la adresa unui medic de la SMURD Iaşi.

Vladimir Poroch, managerul Spitalului Sf. Ioan argumenta la momentul respectiv că decizia a fost luată după ce un grup de 19 medici şi 18 asistenţi medicali ai SMURD Iaşi au depus un memoriu în care arătau că, pe 22 septembrie 2010, în cadrul unei convorbiri telefonice cu medicul Stoica aflat în Dispeceratul de Urgenţă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, dr.Tudor Ciuhodaru a folosit cuvinte precum 'dobitoc' şi 'incompetent'.

Conform sursei citate, medicul Stoica îl informase pe Ciuhodaru că un echipaj al elicopterului SMURD transporta o mamă în stare critică care suferise arsuri grave şi pe copilul acesteia.
În replică, dr. Tudor Ciuhodaru continuă să afirme că este ţinta unor atacuri şi presiuni politice lansate odată cu intrarea sa în PC, motiv pentru care a apelat la justiţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Deputatul?Tudor Ciuhodaru cere anularea autorizaţiilor de funcţionare ale magazinelor de vise Iaşi, 31 oct /Agerpres/ - Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, deputatul?Tudor Ciuhodaru, solicită anularea autorizaţiilor de funcţionare ale 'magazinelor de vise' existente în municipiul reşedinţă de judeţ.
Doctorul deputat Tudor Ciuhodaru a lansat campania 'Ia'şi aruncă drogurile' Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a lansat, luni, la liceul Emil Racoviţă, campania 'Ia'şi aruncă drogurile' care vizează închiderea magazinelor de etnobotanice din municipiu.
Medicul Tudor Ciuhodaru, sancţionat cu avertisment scris de conducerea Spitalului de Urgenţe din Iaşi Iaşi, 25 ian /Agerpres/ - Medicul Tudor Ciuhodaru de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi a fost sancţionat cu avertisment scris de conducerea instituţiei medicale, pentru limbajul folosit de acesta la adresa unui medic de la ISU Iaşi.
Iaşi: Conducerea Spitalului de Urgenţe 'Sf Ioan' îi impută medicului Tudor Ciuhodaru suma de 30.000 lei Iaşi, 10 ian /Agerpres/ - Conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' îi impută doctorului Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor o sumă de aproape 30.000 de lei şi îl acuză că ar fi semnat fişe de pontaj din care ar rezulta că medicul a fost prezent în acelaşi timp şi la...