Cele mai citite
 


Medici bulgari la Spitalul de Urgenţă din Călăraşi
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O familie de medici specialişti din Bulgaria urmează să lucreze la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi.
''Avem deja doi medici anestezişti (bulgari - n.r.) care lucrează pentru noi. Suntem pe cale să mai aducem (din Bulgaria - n.r.) încă o familie: el - medic anestezist, ea - medic pediatru'', a declarat, marţi, pentru AGERPRES managerul Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi, medicul Victor Verinceanu.
Potrivit acestuia, în următoarele zile cei doi urmează să aducă toate actele necesare pentru fi înaintate Ministerului Sănătăţii spre aprobare.
Pe lângă familia de medici bulgari, la spitalul din Călăraşi ar putea veni şi un medic din Republica Moldova.
În prezent, Spitalul de Urgenţă din Călăraşi are personal specializat insuficient în secţiile de Terapie Intensivă, Unitatea de Preluare Urgenţe, Nou-Născuţi, Cardiologie, Radiologie, dar şi în laborator şi farmacie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Secţia de terapie intensivă a spitalului din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat miercuri directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Mioara Comana, într-o conferinţă de presă, la Alexandria.
Călăraşi: Un al patrulea medic bulgar ar putea lucra la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un al patrulea medic bulgar, specialist pe ATI, intenţionează să lucreze la Spitalul de Urgenţă Judeţean, a declarat, miercuri, pentru
Congres SRATI 2014 Editia aniversara, a 40-a, a Congresului Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva (SRATI) se defasoara in perioada 14-18 mai 2014, in cadrul Centrului International de Conferinte Sinaia. Evenimentul se bucura de participarea a 1.200 de specialisti dintre care 46 de invitati straini...
Satu Mare: Echipaj de terapie intensivă mobilă la SMURD Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Satu Mare a pus în funcţiune un echipaj de terapie intensivă, pe o ambulanţă achiziţionată din fonduri europene, a anunţat marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.