Cele mai citite
 


Starea de sănătate a actriţei Elisabeth Taylor 'se îmbunătăţeşte constant' (purtător de cuvânt)
miercuri, 16 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Los Angeles, 16 feb/Agerpres/ - Starea de sănătate a actriţei Elisabeth Taylor, 78 de ani, internată de o săptămână la Los Angeles pentru insuficienţă cardiacă, 'se îmbunătăţeşte constant', a spus marţi purtătorul său de cuvânt într-un comunicat, citat de AFP.
'De la internarea sa în spital (Cedars Sinai din Beverly Hills), starea de sănătate i s-a îmbunătăţit constant în cursul săptămânii. A fost vizitată de familie şi de apropiaţi', a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei, Sally Morrison. 'Medicii sunt mulţumiţi de progresele pe care le-a făcut şi speră ca ele să continue zilele următoare', a adăugat ea. Elisabeth Taylor rămâne deocamdată sub supraveghere medicală permanentă.

Actriţa, celebră pentru rolurile din filme ca 'Pisica pe acoperişul fierbinte', 'Cui îi este frică de Virginia Woolf' sau 'Cleopatra', a fost internată săptămâna trecută, 'cu simptome datorate unei crize cardiace'. De câţiva ani, sănătatea ei este un permanent subiect de speculaţii. În 1997, i s-a extirpat o tumoare de pe creier, iar în 2006 a apărut la televizor ca să dezmintă zvonurile potrivit cărora ar fi suferit de boala Alzheimer. În 2008, când a fost internată la Los Angeles, purtătorul ei de cuvânt a negat 'zvonurile alarmiste' în privinţa stării de sănătate a actriţei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Insomniile şi insuficienţa cardiacă ar fi corelate, potrivit unui studiu recent Riscul de a dezvolta o insuficienţă cardiacă ar fi de trei ori mai mare (353%) la persoanele care suferă de tulburări ale somnului, arată un studiu norvegian apărut miercuri în revista 'European Heart Journal', preluat de ediţia franceză a Huffington Post.
Şcoala de Insuficienţă Cardiacă pentru medici şi pacienţi, la Sibiu Fundaţia Română a Inimii şi Grupul de Lucru de Insuficienţă Cardiacă din cadrul Societăţii Române de Cardiologie, împreună cu Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu, au lansat Şcoala de Insuficienţă Cardiacă pentru medici şi pacienţi, o iniţiativă ce are scopul de a oferi medicilor cardiologi şi de familie...
Dezbatere despre insuficienţa cardiacă în România, organizată de Asociaţia S.O.S. Drepturile Pacienţilor Necesitatea elaborării unui document care va conţine propuneri privind principalele direcţii de acţiune în combaterea insuficienţei cardiace şi care va fi înaintat Parlamentului, Guvernului, Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a fost principala concluzie a dezbaterii de...
Dr. Marius Geantă: Aproximativ un milion de români suferă de insuficienţă cardiacă Aproximativ un milion de români suferă de insuficienţă cardiacă, în jur de 25.000 de persoane sunt diagnosticate în fiecare an cu această boală, iar nouă din zece nu ştiu că suferă de aceasta, a declarat vineri dr. Marius Geantă, co-fondator şi preşedinte al Centrului pentru Inovaţie în Medicină.
Bolnavii de insuficienţă cardiacă trebuie să meargă mult pe jos (studiu) Bolnavii de insuficienţă cardiacă trebuie să meargă zilnic cât de mult, iar numărarea paşilor este un important indicator, scrie passionsante.be.
Dr. Ovidiu Chioncel (CC Iliescu): În fiecare an, 25.000 de persoane sunt diagnosticate cu insuficienţă cardiacă Aproximativ un milion de persoane suferă de insuficienţă cardiacă în România iar în fiecare an în jur de 25.000 de români sunt diagnosticaţi şi spitalizaţi din cauza acestei afecţiuni, a afirmat medicul Ovidiu Chioncel de la Institutul de Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu", vineri, într-o conferinţă...