Cele mai citite
 


Gorj: Magazin de etnobotanice, depistat de poliţişti în centrul municipiului Târgu-Jiu
miercuri, 16 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu-Jiu, 16 feb /Agerpres/ - Reprezentanţii Poliţiei Locale din Târgu-Jiu au depistat în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiu un magazin care comercializa etnobotanice, sub acoperirea de îngrăşământ pentru plante.
Potrivit şefului Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Ion Tudor, reprezentanţii magazinului susţineau că oferă spre vânzare pliculeţe pe care era inscripţionat 'îngrăşământ de plante'.
Administratorul societăţii a fost amendat cu 400 de lei şi a fost suspendată activitatea până la intrarea în legalitate.
'Noi am intrat la bănuieli după ce am văzut că reprezentanţii magazinului au solicitat Primăriei municipiului eliberarea de autorizaţie de funcţionare pentru programul orar până la orele 2,00, se afla la parterul unui bloc şi prezenta spre vânzare produse nealimentare. Cu sprijinul altor instituţii, am reuşit să identificăm magazinul pe strada Victoriei şi am constatat că funcţiona ilegal. Magazinul era deschis în jurul orei 14,30, înăuntru nu era expus nimic la vânzare, iar membrii echipei de control au cumpărat un pliculeţ pe care scria' îngrăşăminte pentru plante'', a precizat, miercuri, pentru AGERPRES, Ion Tudor.
Consilierii judeţeni au aprobat, săptămâna trecută, un proiect de hotărâre prin care se interzice comercializarea, deţinerea şi distribuirea plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice şi psihotrope, de orice fel, care aduc atingere dezvoltării fizice şi morale a tinerilor sau pun în pericol viaţa şi sănătatea populaţiei, ordinea şi liniştea publică pe o rază de 2.000 de metri faţă de unităţile de învăţământ şi alte spaţii destinate procesului de învăţământ, bazelor şi complexelor cultural-sportive, parcurilor şi locurilor de agrement din judeţul Gorj.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Proiect pentru interzicerea comercializării etnobotanicelor în Târgu-Jiu Consilierii locali au aprobat, luni, cu unanimitate de voturi, un proiect de hotărâre care prevede interzicerea comercializării plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice şi psihotrope în municipiul Târgu-Jiu.
Gorj: Proiect pentru interzicerea comercializării şi distribuirii etnobotanicelor Un proiect de hotărâre care vizează stabilirea unor măsuri pentru asigurarea condiţiilor de dezvoltare fizică şi morală a tineretului din judeţul Gorj a fost aprobat, joi, de consilierii judeţeni.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Gorj: CJ a alocat circa 2 milioane lei pentru realizarea sediului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu Consilierii judeţeni au aprobat, miercuri, în cadrul şedinţei ordinare, proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie "Amenajare spaţiu administrativ Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu".
Gorj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean Târg-Jiu, reabilitat, modernizat şi echipat printr-un proiect de peste 16 milioane de lei Consiliul Judeţean (CJ) Gorj va finaliza, la 31 decembrie 2015, implementarea proiectului "Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu", valoarea investiţiei fiind de peste 16 milioane de lei, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele...
Gorj: Circa 77 000 lei, imputaţi Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în luna octombrie Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au efectuat pe parcursul lunii octombrie o serie de controale la Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, pentru neregulile depistate fiind imputată suma de 77 000 lei, a declarat, miercuri, preşedintele interimar al instituţiei...