Cele mai citite
 


Fotbal: Liga Campionilor - Abbiati (AC Milan), accidentat la vertebrele cervicale
miercuri, 16 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Roma, 16 feb /Agerpres/ - Christian Abbiati, portarul echipei italiene de fotbal AC Milan, s-a accidentat la vertebrele cervicale în urma unei căzături puternice, marţi, în cursul meciului cu Tottenham (0-1) din Liga Campionilor, fiind transportat la un spital pentru un control amănunţit, a anunţat postul Sky.
Abbiati s-a accidentat căzând în cap în urma unei dispute pentru un balon aerian cu Peter Crouch. Jucătorul, care a rămas conştient şi a fost evacuat pe targă, a fost înlocuit de Marco Amelia (min.17).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Cassano, spitalizat după ce s-a simţit rău Antonio Cassano, atacantul echipei echipei AC Milan şi al naţionalei Italiei, a acuzat o stare de rău după meciul de campionat cu AS Roma, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a fost transportat la spital pentru investigaţii, a anunţat duminică clubul lombard.
Fotbal: Chivu a primit acordul medicilor pentru a-şi relua antrenamentele Căpitanul reprezentativei de fotbal a României, Cristian Chivu, care a suferit o gravă accidentare la cap luna trecută, a primit acordul medicilor clubului Inter Milano pentru a-şi relua antrenamentele, revenirea sa pe gazon fiind prevăzută pentru sfârşitul lunii martie, începutul lunii aprilie, informează...
Jocurile Olimpice - Roma 1960 A XVII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de vară s-a desfăşurat la Roma, în perioada 25 august - 11 septembrie 1960.
Fotbal: FC Barcelona - Messi şi Suarez, între jucătorii supuşi unui control antidoping de către UEFA Zece jucători ai echipei FC Barcelona, între care argentinianul Lionel Messi şi uruguayanul Luis Suarez, au fost supuşi unui nou control antidoping de către comisarii Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), la Centrul Sportiv de la San Joan Despi, a anunţat vineri clubul catalan.
Fotbal: Ebola dă peste cap competiţiile în Africa Virusul Ebola, a cărui răspândire implacabilă în Africa de vest pune serios pe gânduri întreaga lume, perturbă meciurile internaţionale de fotbal de pe continent, adesea mutate în alte locuri, din temere faţă de contaminare, cu 5 luni înainte de Cupa Africii pe Naţiuni (CAN) 2015.