Cele mai citite
 


Schi: Hans Grugger a fost operat din nou la cap
miercuri, 16 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viena, 16 feb /Agerpres/ - Schiorul austriac Hans Grugger, victima unui grav accident suferit pe 20 ianuarie pe pârtia de la Kitzbuehel, a fost operat din nou la cap marţi, a indicat Federaţia austriacă de schi, citată de AFP.
Medicii spitalului din Innsbruck în care s-a desfăşurat operaţia i-au pus la loc lui Grugger o bucată de craniu, îndepărtată în timpul intervenţiei de urgenţă ce a avut loc la câteva ore după accident. Medicii reuşiseră atunci să scadă presiunea dinăuntrul cutiei craniene a sportivului, victimă a unui traumatism asociat unei hemoragii cerebrale.
'Operaţia a decurs bine', a precizat neurologul Claudius Thom?.
Acest act medical e efectuat adesea la mai multe luni după accident. Ţinând cont însă de starea bună de sănătate a lui Grugger, medicii au decis să-l opereze acum pe sportiv.
Schiorul, tratat în continuare în salonul de terapie intensivă, a început deja şedinţele de recuperare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune român Şerban Huidu, realizator al îndrăgitei emisiuni 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit miercuri seara un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
„Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină” Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” a organizat vineri, 6 noiembrie, la sediul instituției, o conferință de presă dedicată închiderii proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul...
Serviciile de urgenţă şi terapie intensivă pediatrică primesc finanţare de aproximativ 1,5 milioane franci elveţieni Două proiecte menite să îmbunătăţească prin programe de formare calitatea serviciilor de urgenţă la nivel de prespital şi spital, precum şi calitatea serviciilor în unităţile de terapie intensivă pediatrică, primesc o finanţare în valoare de peste 1,5 milioane de franci elveţieni prin intermediul unui...
UPDATE Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune Şerban Huidu, realizator al emisiunii 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit, miercuri seară, un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
Unităţi de terapie intensivă arşi grav înfiinţate în spitalele de urgenţă mari - proiect ministerul Sănătăţii (MS) vrea să înfiinţeze "unităţi de terapie intensivă arşi grav" cu cel mult zece paturi în spitalele mari de urgenţă, în care angajaţii vor primi un spor de muncă de 100%, noile structuri urmând să se ocupe de astfel de cazuri în timp real şi în regim de maximă urgenţă.