Cele mai citite
 


Constanţa: Starea de sănătate a părintelui Arsenie Papacioc, în curs de ameliorare
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a părintelui Arsenie Papacioc, în vârstă de 97 de ani, duhovnicul mănăstirii ''Sfânta Maria'' din Techirghiol, este stabilă şi în curs de ameliorare, iar în prezent acesta se află internat la Secţia Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa.
Managerul SCJU, Dan Căpăţână, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că părintele se află sub tratament cu antibiotice pentru tratarea unei infecţii urinare, acesta suferind şi de anumite afecţiuni cardiace.
''Părintele Papacioc suferă de afecţiuni specifice vârstei dumnealui. (...) Urmează să mai fie investigat, iar la sfârşitul săptămânii vom avea tabloul complet al stării lui de sănătate'', a menţionat reprezentantul spitalului judeţean.
La începutul acestei săptămâni, părintele Papacioc a fost internat la Secţie Urologie a SCJU Constanţa, stabilindu-i-se diagnosticul de hematurie.
Părintele Arsenie Papacioc este considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai ortodoxiei. A făcut parte din ''generaţia de aur'' a teologilor români şi este unul dintre cei prigoniţi şi întemniţaţi în închisorile comuniste. Din anul 1976, el este duhovnicul mănăstirii ''Sfânta Maria'' din Techirghiol.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacteria E.coli poate provoca infecţii urinare (studiu) Bacteria intestinală E.coli poate ajunge prin uretră până la vezică şi provoca infecţii urinare ''dureroase", potrivit unui studiu realizat de un grup de cercetători de la Universitatea din Basel (Elveţia) şi publicat de revista Nature Communications, relatează EFE.
Brăila: Peste 50 de infecţii nosocomiale înregistrate în ultimul an la Spitalul Judeţean de Urgenţă, potrivit DSP Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila a înregistrat, în perioada mai 2015 - aprilie 2016, 54 de cazuri de infecţii nosocomiale (n.r. intraspitaliceşti), potrivit unei situaţii făcute publice joi de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Prahova: Prinţul Paul va fi externat de la Spitalul Judeţean Ploieşti unde a fost internat cu afecţiuni cardiace Prinţul Paul va fi externat joi de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, unde s-a prezentat cu o zi în urmă, acuzând afecţiuni cardiace, întrucât starea de sănătate a acestuia s-a ameliorat, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Andrei Ilinca.
Constanţa: Deficit de medici nefrologi la SCJU, unitate cu peste o mie de bolnavi de rinichi internaţi anual Numărul pacienţilor cu afecţiuni renale internaţi anual la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa este de circa 1.100 de pacienţi, în condiţiile în care unitatea medicală are doar trei medici nefrologi.
Constanţa: Centru de cardiologie intervenţională inaugurat la Spitalul Judeţean, investiţie de un milion de euro Un modern centru de cardiologie intervenţională a fost inaugurat, miercuri, la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, investiţie de aproape un milioan de euro realizată printr-un parteneriat public privat.
Constanţa: Spitalul Judeţean are medicamentele necesare şi va achiziţiona un stoc suplimentar de antibiotice Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, dr. Dan Căpăţână, a declarat, miercuri, că la această unitate medicală nu au fost probleme legate de medicamentele pentru bolnavii de cancer, iar de săptămâna viitoare spitalul va fi din nou aprovizionat cu astfel de medicamente, în urma...