Cele mai citite
 


Carte despre îngrijirea părului, lansată la Bookfest
miercuri, 24 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 24 iunie /Agerpres/ - Geta Voinea, unul dintre cei mai cunoscuţi profesionişti din România în domeniul hairstyling-ului, şi-a lansat, sâmbătă, la Bookfest, cartea "De-a fir a păr... cu Geta Voinea", o carte practică, dedicată îngrijirii şi coafării părului, adresată tuturor femeilor, indiferent de vârstă, statut sau funcţie.

În carte, Geta Voinea oferă sfaturi pe care oricine le poate pune în practică, acasă, cu uşurinţă, sau le poate sugera hairstylist-ului propriu, privind îngrijirea părului, alegerea tunsorii şi culorii potrivite pornind de la pigmentul pielii, forma feţei sau culoarea ochilor.

"Părul este, într-adevăr, singura podoabă pe care o purtăm zi de zi şi nu ne dăm seama de adevărata ei importanţă. Spre deosebire de haine sau make-up, părul este cel care îţi poate schimba radical fizionomia şi chiar viaţa. Pentru multe dintre noi, o tunsoare reuşită poate face diferenţa între zile în care nimic nu-ţi merge şi n-ai vrea să ieşi din casă şi altele cu adevărat pline de succes. Pentru că părul îţi dă încredere în tine!", afirmă Geta Voinea. AGERPRES/(AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tu stii ce contin produsele pentru ingrijirea parului pe care le folosesti? Esti constienta ca majoritatea produselor conventionale de ingrijire, in special sampoanele si vopselele de par, fie ca sunt profesionale sau pentru acasa contin numeroase ingrediente sintetice? Stii ca toate aceste chimicale raman in corpul tau mult timp dupa folosirea produselor, astupa...
Cerealele – ingredientele cheie din noua generatie de produse organice pentru ingrijirea parului Un par frumos si bine ingrijit isi doreste oricine, dar cati dintre noi constientizeaza valoarea nepretuita a acestuia? Probabil doar cei care se confrunta deja cu calvitia precoce, varfurile despicate si inestetice si starea continua de degradare a parului. Cert este ca podoaba capilara pune...
„Crezi că ştii ce bei?”, noul volum semnat de Dr. Menci, va fi prezentat în avanpremieră la Bookfest 2014 De câte ori nu am auzit că pentru a avea un stil de viaţă sănătos trebuie să consumăm în fiecare zi cel puţin doi litri de lichide?
Păr mai sănătos, mai bogat şi mai strălucitor? - Uită de balsamul tău şi foloseşte uleiul de cânepă! Părul creţ, uscat, încălcit, casant sau gras poate fi dat uitării acum, pentru că podoaba capilară îşi redobândeşte sănătatea şi strălucirea cu ajutorul uleiului din seminţe de cânepă! Nutritiv, regenerant şi revitalizant, tratamentul cu ulei de cânepă este perfect pentru hidratarea...
Oamenii scunzi par a avea o inimă mai slabă Oamenii scunzi ar prezenta un risc de o dată şi jumătate mai mare să se îmbolnăvească de boli cardiace şi să moară prematur decât cei înalţi, arată un studiu publicat miercuri, care a vizat trei milioane de persoane, relatează AFP.
Cluj: Magazinele de etnobotanice par să nu fie afectate de amenzile primite Şase magazine care comercializau etnobotanice au fost depistate în stare de funcţionare, joi, în ciuda faptului că miercuri acestea au fost amendate, fiecare, cu câte 25.000 de lei şi au primit decizii de suspendare a activităţii din partea poliţiştilor comunitari.