Cele mai citite
 


Sistemul Medical Bucurestean
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 
 
Companiile Next Level Events, Morevents si DBV Media House vin in atentia dumneavoastra cu prezentarea proiectului Sistemul Medical Bucurestean, primul eveniment de anvergura dedicat pietei medicale bucurestene.

 

 

Evenimentul va avea loc in perioada 7 – 10 aprilie 2011 in Piata Constitutiei. Prima zi de desfasurare a evenimentului coincide cu Ziua Mondiala a Sanatatii, moment in care, la nivel mondial, sanatatea este subiect de prima pagina.
 
Obiectivul evenimentului Sistemul Medical Bucurestean este acela de a aduce fata in fata oferta de servicii medicale cu viitorul pacient sau cu viitorul consumator de produse medicale. Vor fi prezenti: cabinete, clinici si spitale, farmacii, producatori, importatori si distribuitori de medicamente si produse medicale, atat din medicina alopata, cat si din cea alternativa.
 
Evenimentul dispune de o puternica platforma de comunicare ce cuprinde: campanie TV -Realitatea Tv, radio- Kiss Fm si Magic Fm, numeroase publicatii de specialitate - Ziarul pentru medici, Farmacia ta, Tonica, Galenus, Superbebe, Medic.ro, Farmacist.ro, Pediatru.ro, Psihiatru.ro, publicatii generaliste si de alte specialitati – Jurnalul National, Les Nouvelles Esthetiques, Tabu, Zile si Nopti, Bucataria pentru toti, Bucate pentru copii, promovare online - www.zilesinopti.ro, www.paginamedicala.ro, www.paginafarmacistilor.ro, www.topsanatate.ro, www.infosanatate.ro, www.eva.ro, www.1801.ro, www.medipedia.ro, www.medicultau.ro, www.superbebe.ro, www.pulsmedia.eu/inpage/medic-ro, www.pulsmedia.eu/inpage/farmacist-ro, www.sfatmedical.ro, promovare outdoor pe TV screen-uri – 6 ecrane 15 zile, bannere, 10 000 afise 50x70cm si 100 000 pliante format A5, catalog de eveniment 100 000 exemplare comunicate de presa, newslettere etc.
 
Avand in vedere promovarea evenimentului, cat si vasta oferta medicala pe care bucurestenii - si nu numai - o pot gasi in cadrul evenimentului, estimam un numar de 50,000 de vizitatori, potentiali clienti, parteneri sau consumatori ai serviciilor si produselor medicale.
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Hipertensiunii Arteriale, derulată de DSP-uri Direcţiile de sănătate publică judeţene vor derula, începând de marţi până pe 24 mai, campania "Pentru o inimă sănătoasă este timpul să-ţi cunoşti presiunea arterială", care are scopul de a promova măsurarea presiunii arteriale ca practică preventivă.
Teleorman: Ziua Mondială a Hepatitei, marcată în municipiul Alexandria Zeci de cetăţeni ai municipiului Alexandria au stat la coadă în prima parte a zilei, într-un spaţiu special amenajat în centrul oraşului, pentru a-şi verifica valorile glicemiei şi tensiunea arterială, teste ce ar putea contribui la descoperirea hepatitei.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate 2013 Romania are unul din cele mai proaste sisteme de sanatate din Europa. In 2012 oficialii europeni s-au declarat total nemultumiti de progresele facute de tara noastra si au atras atentia ca schimbarile facute in sistemul medical din Romania nu functioneaza. Discrepantele si decalajele din sanatatea...
Bucureştenii sunt invitaţi la un consult de specialitate de Ziua mondială a sănătăţii De Ziua mondială a sănătăţii, care se marchează pe 7 aprilie, sistemul medical bucureştean public, dar şi cel privat, invită bucureştenii la un consult de specialitate în cadrul primului eveniment din Capitală care îşi propune să prezinte elementele performante din sistem.
Ziua Mondială a Sănătăţii, dedicată în acest an vârstnicilor Ziua Mondială a Sănătăţii este marcată în acest an sub sloganul 'O stare bună de sănătate adaugă viaţă anilor - vârstnici sănătoşi, activi şi fericiţi!".
Braşov: Campanie cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii Orale Campania de promovare a sănătăţii orale din acest an se va desfăşura în judeţul Braşov în perioada 20 martie-20 aprilie, arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES Direcţia de Sănătate Publică (DSP).