Cele mai citite
 


Apendicita acută - www.Sensotv.ro
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

 

 

 Dr. Florica Dinu - Medic primar chirurgie şi ortopedie pediatrică, şef de secţie chirurgie II- Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" Bucureşti ne descrie simptomele şi tratamentul apendicitei acute.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tumorile ovariene la fetiţe - www.Sensotv.ro Dr. Florica Dinu - Medic primar chirurgie şi ortopedie pediatrică, şef de secţie chirurgie II- Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" Bucureşti, vorbeşte despre tumorile ovariene la fetiţe.
Sindromul scrotului acut - www.Sensotv.ro Dr. Florica Dinu - Medic primar chirurgie şi ortopedie pediatrică, şef de secţie chirurgie II- Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" Bucureşti, vorbeşte despre sindromul scrotului acut.
Dr. Gheorghe Burnei: Clinica de ortopedie pediatrică de la 'Marie Curie', în pericol de a fi închisă pe perioada verii Clinica de chirurgie şi ortopedie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgenţă "Marie Curie" ar putea fi închisă pe perioada verii, din cauza lipsei de personal, o parte dintre asistente şi infirmiere urmând să intre în concediu, a declarat şeful Clinicii, prof. dr. Gheorghe Burnei.
Spitalul Elias: În cazul lui Sergiu Nicolaescu nu a fost vorba de cancer Reprezentanţii Spitalului Elias susţin că în cazul regizorului Sergiu Nicolaescu nu a fost vorba de cancer, ci de apendicită acută flegmonoasă perforată cu peritonită localizată, ''piesa excizată'' fiind în curs de examinare histopatologică.
Constanţa: Diagnostic corect în cazul fetiţei moarte după o operaţie de apendicită Rezultatul examinării medico-legale în cazul fetiţei, în vârstă de 9 ani, care a murit la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a fost operată de apendicită acută, arată că diagnosticul medicilor a fost corect, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Florian Stoian.
Sergiu Nicolaescu a decedat ca urmare a unei afecţiuni grave respiratorii Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit joi dimineaţă la Spitalul Elias având diagnosticul de apendicită acută flegmonoasă perforată cu peritonită de vecinătate, cauza decesului constituind-o sindromul de detresă respiratorie acută, adică o alterare mai gravă a funcţiilor aparatului respirator, a anunţat...