Cele mai citite
 


Solistul trupei Pacifica, Leo Iorga, a fost internat la Institutul de Pneumoftiziologie 'Marius Nasta'
miercuri, 16 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 16 feb /Agerpres/ - Solistul trupei Pacifica, Leo Iorga, a fost internat, miercuri, la Institutul de Pneumoftizioligie ''Marius Nasta''.
Potrivit unor surse din spital, acesta are o tumoră pentru care trebuie intervenit chirurgical.
În vârstă de 47 de ani, Leo Iorga a fost, de-a lungul anilor, solist al trupelor Cargo, Compact şi Schimbul III, iar în prezent este solistul trupei Pacifica, în care cântă alături de fratele său Cristi.
''Acum, când Leo are nevoie de cât mai multe gânduri bune noi, colegii săi de trupă, suntem alături de el, asigurându-l de întregul sprijin şi întreaga afecţiune. Sperăm să se însănătoşească repede şi să ni se poată alătura din nou, cât mai curând'', a declarat pentru AGERPRES Teo Boar, liderul grupului arădean Pacifica.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta Subiect: Conferinţa de presă cu ocazia finalizării proiectului 'Centru integrat de diagnostic precoce şi management al cancerului bronho-pulmonar' - INTEGRIS
Ziua Internaţională a Somnului, marcată la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" Aproximativ un milion de români suferă de tulburări de somn - sindromul de apnee în somn de tip obstructiv - şi cel mult 20% dintre aceştia se află în tratament, a afirmat vineri prof. dr. Florin Mihălţan, preşedinte Societăţii Române de Pneumologie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Somnului, marcată...
Comunicat de presă - Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" Finanţare suplimentară pentru Programul Naţional de Control al Tuberculozei.
Asistenţă psihologică şi socială pentru pacienţii cu tuberculoză, în 4 spitale din ţară Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti, Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni din judeţul Argeş, Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani din judeţul Neamţ şi Spitalul de Pneumoftiziologie Nicolae Rusdea din Baia Mare, judeţul Maramureş, oferă, din luna iulie, servicii gratuite de...
Regizorul Geo Saizescu a decedat la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" Cunoscutul regizor Geo Saizescu a decedat luni seară puţin înainte de ora 12,00 la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", spital la care fusese transferat în urmă cu o săptămână din cauza unor complicaţii pulmonare.
Oprescu, internat la Institutul 'Marius Nasta'; urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, se află internat la Institutul de Pneumoftiziologie ''Marius Nasta'', a declarat joi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Irina Strâmbu.