Cele mai citite
 


Formula 1: Robert Kubica, operat miercuri, timp de 8 ore, 'cu succes'
miercuri, 16 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Roma, 16 feb /Agerpres/ - Pilotul de Formula 1 polonez Robert Kubica (Lotus Renault) a fost operat miercuri timp de 8 ore 'cu succes' pentru a treia oară, după gravul său accident într-un raliu din Italia, a anunţat spitalul Santa Corona din Pietra Ligure, din apropiere de Genova.
'Robert Kubica a fost operat la cot. Operaţia a fost un succes şi nu va fi probabil necesar să se procedeze la o altă intervenţie chirurgicală', a anunţat spitalul, într-un comunicat. Kubica se află 'în prezent la reanimare, după această lungă operaţie', au adăugat medicii.
Marţi, poliţia l-a aşteptat pe Kubica pentru reconstituirea accidentului, survenit în timpul Raliului Ronde di Andora, pe 5 februarie, în Liguria.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă)Fetiţa unor romi şi-a recăpătat vederea graţie unei campanii umanitare din Italia Roma, 30 mar. - Corespondentul Agerpres, Anca Mihai, transmite: Irina Cornelia, o fetiţă de etnie romă din Galaţi în vârstă de un an a suferit patru intervenţii chirugicale la ambii ochi pentru corectarea unor probleme din naştere care nu îi permiteau să vadă. Medicii de la spitalul pediatric al Vaticanului...
Italia: Silvio Berlusconi va suferi o intervenţie chirurgicală la mână Preşedintele Consiliului de miniştri italian, Silvio Berlusconi (74 de ani), va suferi o intervenţie chirurgicală la mână în cursul zilei de vineri la Institutul clinic Humanitas din Rozzano, la periferia oraşului Milano, informează agenţia de presă ANSA.
Timiş: Septuagenar cu cancer la prostată, operat cu succes printr-o intervenţie chirurgicală robotică O echipă complexă de chirurgi şi urologi de la Spitalul Judeţean Timişoara a efectuat, luni, prima operaţie cu un robot ultraperformant efectuată în cazul unui pacient de peste 70 de ani, diagnosticat cu cancer de prostată.
Cluj: Intervenţie chirurgicală transmisă în premieră mondială, în direct, în sistem 3D O echipă de medici români şi italieni a realizat, vineri, în premieră mondială, la Spitalul Municipal Clujana, o operaţie care a fost transmisă în direct, în sistem 3D. Astfel, o grupă de 30 de medici rezidenţi şi de studenţi au putut viziona, în timp real, ceea ce în mod normal nu vede decât chirurgul...
Olt: Intervenţie chirurgicală în premieră pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina O echipă formată din trei medici printre care şi un obstetrician de la Spitalul Niguarda din Milano a efectuat vineri o intervenţie chirurgicală cu laparoscopul din blocul materno-infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, intervenţie ce constituie o premieră pentru spitalul din Slatina.
ŞTIINŢÃ: Intervenţie chirurgicală in utero în premieră în România O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, la Maternitatea Regina Maria, în martie 2012, după ce o femeie aflata în cea de-a 29-a săptămână de sarcină, la o ecografie de rutină, a aflat că bebeluşul ei este foarte bolnav. Medicul ei curant a sfătuit-o...