Cele mai citite
 


Fostul preşedinte tunisian Ben Ali ar fi suferit un atac cerebral (surse)
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Paris, 17 feb /Agerpres/ - Fostul preşedinte tunisian Zine el-Abidine Ben Ali ar fi suferit un atac cerebral miercuri seară şi s-ar afla într-un spital din Arabia Saudită, într-o stare foarte îngrijorătoare, potrivit informaţiilor culese de un jurnalist francez, specializat în Tunisia, citat joi de site-ul cotidianului 20 Minutes.
'Fostul şef de stat a fost internat într-un spital din Djeddah, rezervat prinţilor saudiţi, sub o falsă identitate, din motive de securitate. Starea sa este considerată foarte îngrijorătoare', scrie jurnalistul Nicolas Beau, pe blogul său, precizând că dispune de surse absolut sigure de la Tunis. Potrivit acestora, Ben Ali ar fi intrat în comă.

'Era deja bolnav. Peste tot sunt tuburi de aparate. /Ben Ali/ ar putea chiar să nu treacă această noapte', a declarat Beau, contactat de 20 Minutes în Tunisia, insistând din nou pe fiabilitatea surselor, apropiate fostului dictator.

Acesta 'a fost foarte greu încercat de plecarea sa forţată din Tunisia', mai aminteşte jurnalistul pe blog.

Informaţia a fost preluată şi de site-ul cotidianului Le Figaro. În schimb, Ministrul de Externe francez nu a putut fi contactat miercuri seară pentru o eventuală confirmare.

Tot potrivit lui Nicolas Beau, soţia lui Ben Ali, Leila Trabelsi, nu se mai află alături de acesta. 'Nimeni nu ştie unde este', mai scrie jurnalistul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Fostul secretar de stat Ionel Manţog a fost externat din spital şi transferat la penitenciar Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei şi fost preşedinte al PDL Gorj, Ionel Manţog, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, a fost externat, vineri, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Gorj: Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei, Ionel Manţog, transportat din închisoare la spital Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei şi fost preşedinte al PDL Gorj, Ionel Manţog, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, a fost transportat, miercuri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Tunisul cere informaţii asupra sănătăţii lui Ben Ali Tunis, 20 feb /Agerpres/ - Guvernul tunisian a cerut duminică autorităţilor de la Riad să îi 'furnizeze cât mai curând posibil' informaţii asupra stării de sănătate sau 'eventualului deces' al preşedintelui înlăturat Ben Ali, care a fugit în Arabia Saudită la 14 ianuarie.
Iohannis: Votul românilor din diaspora, o prioritate; a oferi soluţii legislative este o dovadă de minim respect Paris, 11 feb - Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că votul românilor din diaspora este o prioritate, punctând că a asigura condiţiile necesare şi a oferi soluţii legislative pentru ca aceştia să voteze nu este doar o obligaţie cons...
Preşedintele Institutului RoNeuro: Incidenţa accidentului vascular cerebral este mult mai mare în România Preşedintele Societăţii de Neurologie din România şi preşedinte al Institutului RoNeuro din Cluj-Napoca, prof. dr. Dafin Mureşanu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că România este una dintre cele mai afectate ţări de mortalitatea prin accident vascular cerebral (AVC).
Turcia: Decesul fostului preşedinte Kenan Evren, aflat la originea loviturii de stat din 1980 Fostul preşedinte turc Kenan Evren, care a preluat puterea în 1980 în urma unei lovituri de stat, după care a condus ţara cu o mână forte timp de nouă ani, a încetat din viaţă sâmbătă într-un spital din Ankara, la vârsta de 97 de ani, a anunţat agenţia oficială de presă Anatolia, potrivit AFP.