Cele mai citite
 


Mehedinţi: Comercializarea băuturilor alcoolice, interzisă în Strehaia, pe timpul protestului organizat la spitalul din localitate
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 17 feb /Agerpres/ - Vânzarea băuturilor alcoolice în oraşul Strehaia este sistată, joi, între orele 12,00 şi 16,00, pe durata desfăşurării protestului organizat de sindicaliştii Spitalului orăşenesc din localitate, a anunţat reprezentanta Inspectoratului de Jandarmi al judeţului Mehedinţi, cpt. Claudia Mendea.
Potrivit acesteia, măsura a fost luată pentru asigurarea climatului corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe durata desfăşurării protestului organizat de sindicaliştii Spitalului orăşenesc Strehaia, unde se anticipează prezenţa a circa 500 de persoane, dintre acestea 108 fiind salariaţii unităţii spitaliceşti, restul cetăţeni din localitate.
''Acţiunea de protest presupune un marş pe străzile oraşului, cu plecare din curtea spitalului. Am impus agenţilor economici restricţia comercializării băuturilor alcoolice cu o oră înainte de începerea protestului, astfel încât să evităm situaţiile de natură să tulbure ordinea publică'', a precizat Mendea.
Ordinea în zonă la protestul sindicaliştilor de la Spitalul orăşenesc Strehaia este asigurată de 30 de jandarmi. Acţiunea are loc pentru a convinge Ministerul Sănătăţii să nu desfiinţeze spitalul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Sindicaliştii de la Spitalul orăşenesc Strehaia protestează Drobeta-Turnu Severin, 17 feb /Agerpres/ - Peste o sută de salariaţi ai Spitalului orăşenesc Strehaia au organizat, joi, un marş de protest pe străzile oraşului în semn de nemulţumire faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de a transforma unitatea în cămin pentru persoanele vârstnice.
Mehedinţi: Spitalul de urgenţă din Drobeta Turnu Severin va fi preluat de CJ Spitalul de urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin va fi transferat, joi, de la Ministerul Sănătăţii în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Marius Bălu.
Mehedinţi: Spitalele desfiinţate din Vînju Mare şi Strehaia, secţii externe ale SJU Spitalele orăşeneşti din Vînju Mare şi Strehaia, desfiinţate din 1 aprilie, au fost transformate în secţii externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.
Mehedinţi: Sindicaliştii se opun disponibilizărilor la DSP La Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi nu sunt posibile disponibilizările cerute de Ministerul Sănătăţii, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, liderul sindicatului Sanitas, Mitrea Grăniceru.
Mehedinţi: Fonduri europene pentru reabilitarea ambulatoriului spitalului din Strehaia Drobeta Turnu Severin, 18 oct /Agerpres/ - Suma de 982.000 euro o va aloca Primăria oraşului Strehaia pentru reabilitarea ambulatoriului spitalului orăşenesc din localitate, a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul Sâmion Burcu.
Mehedinţi: 50% dintre cadrele medicale disponibilizate de la spitalele Strehaia şi Vânju Mare preluate de SJU Drobeta Doar 87 de cadre medicale dintre cele 174 disponibilizate de la spitalele orăşeneşti din Strehaia şi Vânju Mare, care s-au desfiinţat începând cu 1 aprilie, au fost angajate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin.