Cele mai citite
 


Galaţi: Al doilea caz de gripă AH1N1
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 17 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino?din Bucureşti a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi că a confirmat existenţa virusului gripei AH1N1 la un bărbat de 56 de ani, din Galaţi, care se află internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din municipiu.
Şeful DSP Galaţi, dr. Valentin Boldea, a declarat, joi, că bărbatul se afla internat, de pe 14 februarie, la Spitalul de Pneumoftiziologie Galaţi, însă, în urma agravării stării de sănătate a fost transferat la Spitalul Judeţean.
Potrivit lui Boldea, conform procedurilor, familia şi persoanele cu care bărbatul a venit în contact vor fi monitorizaţi în cadrul unei anchete epidemiologice.
Acesta este al doilea caz de gripă de tip nou înregistrată la Galaţi, după ce pe 25 ianuarie a fost confirmată infecţia cu virusul AH1N1 la un băieţel de patru ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Galaţi: Copil de patru ani cu gripă AH1N1 Institutul Cantacuzino din Bucureşti a anunţat, marţi, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi că a confirmat virusul gripei AH1N1 la un băiat de patru ani din Galaţi.
Galaţi: Suspiciune de gripă nouă O femeie, de 34 ani, din Tecuci, a fost internată, miercuri, în stare gravă, în secţia Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, cu sindrom respirator acut, afecţiune provocată de un virus gripal agresiv, posibil chiar cel al gripei noi A/H1N1, a declarat,...
Galaţi: Numărul cazurilor de gripă din judeţ a ajuns la opt Galaţi, 19 feb /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a fost notificată de către Institutul Cantacuzino din Bucureşti despre faptul că au fost confirmate două noi cazuri de gripă la persoane din judeţul Galaţi, numărul total al persoanelor diagnosticate cu această boală ajungând la opt...
Bistriţa-Năsăud: Un nou posibil caz de gripă AH1N1 în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud a trimis către Institutul Cantacuzino probe recoltate de la o femeie care este suspectă de gripă AH1N1, aceasta fiind internată la secţia contagioase a Spitalului de Urgenţă Judeţean Bistriţa.
Galaţi: Gripa nouă a făcut a şasea victimă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit confirmarea celui de-al şaselea deces din judeţ din cauza virusului gripal AH1N1, a anunţat, marţi, directorul instituţiei, dr. Valentin Boldea.