Cele mai citite
 


Călăraşi: Protest în faţa spitalului din Budeşti
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Călăraşi, 17 feb /Agerpres/ - Mai multe persoane protestează joi în faţa spitalului din Budeşti nemulţumite de faptul că unitatea spitalicească urmează a fi desfiinţată şi transformată în cămin de bătrâni.
Protestatarii sunt angajaţi ai spitalului, dar şi o parte din cetăţenii oraşului Budeşti.
Ei au mai protestat şi în urmă cu aproximativ două săptămâni din aceleaşi motive. Atunci, primarul oraşului Budeşti, Lucia Lefter, susţinea că 'angajaţii spitalului sunt supăraţi că această hotărâre nu a fost luată în baza unei evaluări şi că nimeni nu a venit la faţa locului să vadă condiţiile din spital'.
Lucia Lefter afirma că cetăţenii oraşului sunt de acord cu înfiinţarea unui cămin de bătrâni, dar nu în locul unităţii spitaliceşti.
Consiliul local al oraşului Budeşti a preluat spitalul în vara anului trecut, fără datorii la bugetul de stat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Protest la Centrul de Sănătate de la Urlaţi faţă de reprofilarea acestuia în cămin de bătrâni Ploieşti, 31 mar /Agerpres/- Peste o sută de persoane - medici, pacienţi, locuitori ai oraşului Urlaţi şi reprezentanţi ai administraţiei locale - au protestat, joi, faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de transformare a Centrului de Sănătate din localitate în cămin de bătrâni.
Nou protest al angajaţilor Spitalului Caritas faţă de intenţia MS de a transforma unitatea medicală în cămin de bătrâni Bucureşti, 21 feb /Agerpres/ - Câteva zeci de angajaţi ai Spitalului Caritas au protestat, luni, pentru a treia oară, faţă de decizia Ministerului Sănătăţii (MS) de a transforma unitatea în cămin pentru bătrâni.
Caraş-Severin: Protest împotriva transformării spitalului din Anina în cămin de bătrâni Peste 700 de oameni au protestat miercuri în centrul oraşului Anina împotriva deciziei Ministerului Sănătăţii de a transforma spitalul din localitate în azil de bătrâni.
Hunedoara: Protest al liberalilor împotriva transformării spitalului din Haţeg în cămin de bătrâni Filiala judeţeană Hunedoara a Partidului Naţional Liberal (PNL) va organiza vineri un miting de protest împotriva transformării spitalului din oraşul Haţeg în cămin de bătrâni, la manifestare fiind aşteptaţi să ia parte primarii liberali din judeţ, angajaţii unităţii sanitare şi mai mulţi localnici.
Călăraşi: Mai multe persoane protestează în curtea spitalului din Budeşti Mai multe persoane protestează, vineri, în curtea spitalului din Budeşti, nemulţumite de faptul că unitatea spitalicească urmează a fi desfiinţată şi transformată în cămin de bătrâni.
Călăraşi: Protest al salariaţilor serviciului de ambulanţă O parte din salariaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Călăraşi au protestat luni în curtea instituţiei, timp de câteva minute, prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialelor din dotare.