Cele mai citite
 


Campanie de testare gratuită a auzului şi văzului în sectorul 1
marţi, 30 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 30 iunie /Agerpres/ - Compania Audio-Optica, în parteneriat cu Consiliul Local al sectorului 1 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1, invită bucureştenii, de toate vârstele, să îşi testeze gratuit auzul şi văzul, în perioada 20 iunie – 31 august, de luni până vineri, între orele 8,30 - 17,00, în Clinica pentru ureche audio-optica din str. Stoica Ludescu nr. 12, sector 1, Bucureşti.

Proiectul are ca scop identificarea şi sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme auditive şi vizuale şi care după realizarea testelor gratuite vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind cea mai eficientă soluţie pentru rezolvarea problemelor lor.

Cabinetele de audiologie şi optică ale Clinicii Audio-optica sunt dotate cu aparatură de ultimă generaţie, capacitatea auditivă fiind verificată printr-o serie de investigaţii ca: audiogramă tonală, audiogramă vocală, audiogramă în câmp liber, impedanţă ( timpanogramă şi reflex stapedian) şi otoemisiune ( pentru copii), iar pentru capacitatea vizuală determinări cu ajutorul autorefraktometrului computerizat cu memorie.

Pacienţii depistaţi cu deficienţe de auz şi văz vor fi diagnosticaţi, informaţi şi consiliaţi de către specialiştii participanţi la programe europene de formare în domeniu ( Germania, Elveţia, Spania, Anglia, Franţa), astfel încât să beneficieze de soluţii complete pentru repunerea în formă şi chiar pentru reintegrarea socială totală ( în cazurile de surditate ) .

Având în vedere că numărul de solicitări poate fi mai mare decât capacitatea cabinetelor, toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se programeze la numărul de telefon: 021/305.72.50, de luni până vineri, între orele 8,30 – 17,00. AGERPRES/(Cristina Tatu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara, demarată de Asociaţia 'Salvează Vieţi' Bucureşti, 2 dec /Agerpres/ - O campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara a fost lansată joi de Asociaţia Salvează Vieţi, prin aceasta propunându-se înfiinţarea primului centru de excelenţă în diagnoza şi tratamentul cancerului limfatic din România...
Campanie de conştientizare asupra semnelor şi simptomelor cancerului la copii Bucureşti, 24 sep /Agerpres/ - Probabilitatea ca un copil să se îmbolnăvească de cancer înainte de a împlini 19 ani este de aproximativ unu la 330, dar cancerul este a doua cauză a mortalităţii infantile, fiind depăşit doar de accidente, relevă statisticile în domeniu.
Campanie de donare de sânge, lansată de Societatea Studenţilor în Medicină Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi cu sprijinul fundaţiei Ozone şi al clinicii Medlife vor lansa o nouă ediţie a campaniei 'Donează Sânge! Fii Erou', informează un comunicat de presă remis duminică AGERPRES.
Campanie de donare de sânge organizată de DGASMB şi Asociaţia REACT Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti şi Asociaţia REACT organizează, pe 6 octombrie, o campanie de donare de sânge, în strada Academiei nr. 3-5.
Campanie de prevenţie a cancerului mamar, desfăşurată în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti şi Craiova O campanie de prevenţie a cancerului mamar se desfăşoară în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti şi Craiova, putând fi efectuate, până pe 31 decembrie, ecografii mamare la preţuri reduse.
Campanie de donare de sânge, iniţiată de UNSR Studenţii şi tinerii vor putea dona sânge de luni până vineri, între orele 8,00-12,00, în holul Rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti, în cadrul campaniei "Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem!", derulată de Uniunea Naţională a Studenţilor din România în parteneriat...