Cele mai citite
 


Steve Jobs se tratează la Centrul oncologic Stanford (presa)
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Washington, 17 feb /Agerpres/ - Directorul companiei Apple, multimiliardarul american Steve Jobs, care şi-a luat luna trecută concediu pe o perioadă nedeterminată pe motiv de sănătate, a fost văzut la Stanford Cancer Center din California, relatează joi RadarOnline.com.
În relatarea sa, portalul amintit confirmă zvonurile vehiculate anterior de presa americană, potrivit cărora unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din SUA se tratează la Clinica de oncologie din California.

Fotografii cu directorul Apple pe treptele spitalului vor fi publicate în noul număr al revistei National Enquirer, dar acestea nu sunt încă disponibile.

În fotografiile care au apărut deja pe alte portaluri informaţionale, cu referire la National Enquirer, este prezentat din spate un bărbat foarte slabit, palid, cu părul puternic încărunţit şi purtând ochelari.

Totuşi, trebuie remarcat că niciunul din portaluri care au postat fotografiile nu se încumetă să afirme cu toată certitudinea că în imagini este Steve Jobs şi nu altcineva.

Zvonurile privind deteriorarea stării sale de sănătate circulă în presă de mai mult timp. Pentru prima oară, despre boala lui Jobs (55 de ani) s-a aflat în 2003. În 2004, el a fost tratat pentru un cancer pancreatic, iar, în 2009, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru un transplant de ficat.

Unii medici, citaţi de presa de peste Ocean, au lăsat să se înţeleagă că omul de afaceri ar avea nevoie de un nou transplant de ficat, în cazul în care primul se va dovedi unul nereuşit.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Septuagenar cu cancer la prostată, operat cu succes printr-o intervenţie chirurgicală robotică O echipă complexă de chirurgi şi urologi de la Spitalul Judeţean Timişoara a efectuat, luni, prima operaţie cu un robot ultraperformant efectuată în cazul unui pacient de peste 70 de ani, diagnosticat cu cancer de prostată.
Prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul primului transplant de ficat din România, la moment aniversar (interviu) Fără doar şi poate, criteriul cantitativ este departe de a fi relevant în definirea unei personalităţi de excepţie, în general, a unui eminent chirurg în particular. Şi asta nici măcar la un moment aniversar, cum este împlinirea vârstei de 60 de ani.
Transplant de ficat la un pacient cu cancer, în premieră, la Institutul Fundeni Prof. dr. Irinel Popescu, şeful Centrului de Boli Digestive şi Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni, a efectuat în premieră în ţara noastră un transplant hepatic la un pacient de 46 de ani, care are cancer colorectal cu metastaze hepatice.
Premieră mondială în SUA: transplant de ficat între doi pacienţi infectaţi cu HIV Medicii americani au anunţat miercuri că au realizat primul transplant de ficat din lume între doi purtători ai virusului SIDA (HIV), la trei ani după ridicarea de către SUA a interdicţiei de a efectua astfel de intervenţii chirurgicale, informează agenţia France Presse (AFP).
SUA: Lansarea celui mai amplu studiu de testare clinică pentru tratamente personalizate contra cancerului Bolnavi în stadiu avansat de cancer vor primi tratamente personalizate, care vor lua în calcul mai ales mutaţii specifice ale tumorilor şi mai puţin tipul maladiei, în cadrul celui mai amplu şi riguros studiu de testare clinică realizat până în prezent în acest domeniu, a anunţat National Cancer Institute...
Cluj: Intervenţie chirurgicală transmisă în premieră mondială, în direct, în sistem 3D O echipă de medici români şi italieni a realizat, vineri, în premieră mondială, la Spitalul Municipal Clujana, o operaţie care a fost transmisă în direct, în sistem 3D. Astfel, o grupă de 30 de medici rezidenţi şi de studenţi au putut viziona, în timp real, ceea ce în mod normal nu vede decât chirurgul...