Cele mai citite
 


Starea lui Leo Iorga este stabilă după operaţie
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 17 feb /Agerpres/ - Operaţia la care a fost supus, joi, fostul solist al trupei Compact Leo Iorga a decurs foarte bine, a declarat prof. dr. Florin Mihălţan de la Institutul de Pneumoftiziologie ''Marius Nasta'' din Capitală.
Leo Iorga a fost operat de o echipă condusă de prof. univ. dr. Ioan Cordoş.
'Operaţia a decurs foarte bine. (...) Starea pacientului este stabilă, familia a fost informată, urmează procedurile de recuperare în serviciul de Terapie Intensivă. Starea post-operator este stabilă, de câteva minute s-a trezit', a precizat specialistul, care a spus că familia lui Leo Iorga nu doreşte să se facă publice amănunte despre boala de care suferă artistul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta Subiect: Conferinţa de presă cu ocazia finalizării proiectului 'Centru integrat de diagnostic precoce şi management al cancerului bronho-pulmonar' - INTEGRIS
Ziua Internaţională a Somnului, marcată la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" Aproximativ un milion de români suferă de tulburări de somn - sindromul de apnee în somn de tip obstructiv - şi cel mult 20% dintre aceştia se află în tratament, a afirmat vineri prof. dr. Florin Mihălţan, preşedinte Societăţii Române de Pneumologie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Somnului, marcată...
Ziua Internaţională a Somnului, marcată la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" Insomnia este asociată cu creşterea de zece ori a riscului de dezvoltare a bolilor depresive şi este semnalată la 75% dintre persoanele cu boli depresive, a afirmat vineri prof. dr. Florin Mihălţan, preşedinte Societăţii Române de Pneumologie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Somnului.
Proiecte de perfecţionare în pneumologie Societatea Română de Pneumologie, împreună cu Institutul de Pneumoftiziologie ''Marius Nasta'' şi SIVECO România SA, în calitate de parteneri, a lansat, în cadrul proiectului strategic ''Calitate în serviciile medicale de pneumologie prin formare profesională continuă şi flexibilitate organizaţională''...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Zece pacienţi, la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi La secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi sunt internate, în prezent, zece persoane rănite în incendiul de la clubul Colectiv, starea lor este stabilă, însă două au o situaţie mai delicată, a precizat, vineri, directorul medical Cristian Niţescu.