Cele mai citite
 


Deputatul Oana Niculescu Mizil (PSD), solidară cu oamenii din Budeşti împotriva desfiinţării spitalului
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Călăraşi, 17 feb /Agerpres/ - Preşedintele Organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, deputatul Oana Niculescu Mizil, susţine că, dacă va fi nevoie, va face grevă alături de oamenii din Budeşti pentru ca spitalul din oraş să nu fie transformat în cămin de bătrâni.
Oana Niculescu Mizil este prezentă joi la Budeşti, unde mai multe persoane protestează în faţa spitalului din localitate nemulţumite de faptul că unitatea urmează a fi desfiinţată şi transformată în cămin de bătrâni.
Protestatarii sunt angajaţi ai spitalului, dar şi o parte din cetăţenii oraşului şi au mai protestat şi acum aproximativ două săptămâni din aceleaşi motive.
'Dacă va fi nevoie, voi face grevă alături de oamenii din Budeşti, alături de oamenii din toate comunele adiacente Budeştiului, pentru a sprijini acest spital. (...) Nu voi permite închiderea acestui spital', a declarat, pentru AGERPRES, Oana Niculescu Mizil.
Ea a anunţat că îi va transmite o scrisoare ministrului Sănătăţii, în care îi va solicita să vină la faţa locului şi să vadă ce înseamnă spitalul Budeşti pentru zona respectivă.
De asemenea, Oana Niculescu Mizil a spus că le va trimite scrisori deschise şi premierului Emil Boc şi comisarului european pentru sănătate, la care vor fi ataşate semnăturile celor care nu doresc transformarea spitalului în cămin de bătrâni.
Spitalul din Budeşti a fost preluat de Consiliul Local în vara anului 2010 fără datorii la bugetul stat şi deserveşte aproximativ 40.000 de locuitori.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Mai multe persoane protestează în curtea spitalului din Budeşti Mai multe persoane protestează, vineri, în curtea spitalului din Budeşti, nemulţumite de faptul că unitatea spitalicească urmează a fi desfiinţată şi transformată în cămin de bătrâni.
PSD Cluj îl somează pe Emil Boc în problema medicilor de familie Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, îl somează pe prim-ministrul Emil Boc să rezolve problema medicilor de familie şi să aibă un dialog cu aceştia.
Călăraşi: Angajaţii Spitalului TBC protestează împotriva deciziei de comasare a unităţii Angajaţi şi pacienţi ai Spitalului de Pneumoftiziologie din Călăraşi au ieşit joi în curtea instituţiei pentru a protesta faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de a comasa unitatea cu Spitalul Judeţean de Urgenţă.
Călăraşi: Salariaţii spitalului judeţean au aderat la grevă, dar fără a întrerupe activitatea Majoritatea salariaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, nemulţumiţi de măsurile care urmează a fi luate de Guvern, au aderat la grevă, luni, fiind solidari cu profesorii, dar fără a întrerupe activitatea.
Rodica Nassar (PSD): Puterea a cedat prin repunerea în funcţie a dr. Raed Arafat Deputatul PSD, Rodica Nassar consideră că puterea 'a cedat' prin decizia premierului Emil Boc de a-l repune în funcţie pe dr. Raed Arafat, dar şi prin retragerea proiectului legii sănătăţii.
Trei revoluţionari în greva foamei au fost internaţi în spital Bucureşti, 14 aprilie /Agerpres/ - Trei revoluţionari, aflaţi în greva foamei, au fost internaţi în spital după ce medicii care îi supraveghează au constatat că nivelul glicemiei a scăzut, se arată într-un comunicat al Blocului Naţional al Revoluţionarilor difuzat sâmbătă.