Cele mai citite
 


Tudor Ciuhodaru (PC) propune pedeapsa cu închisoarea pentru comercianţii de etnobotanice
vineri, 18 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul PC Tudor Ciuhodaru, iniţiatorul primei legi împotriva etnobotanicelor votată de Parlament, cere, printr-un proiect legislativ care să fie dezbătut în procedură de urgenţă, pedeapsa cu?închisoarea pentru cei care comercializează etnobotanice şi interzicerea magazinelor de acest gen în întreaga ţară.
Acesta a declarat, joi, presei, că propune pedeapsa cu închisoarea pentru orice persoană sau societate care comercializează plante cu efect halucinogen de orice formă şi în orice mod, mai ales pentru plantele etnobotanice.

? 'Domnul prim-ministru susţine că fenomenul etnobotanicelor nu poate fi eradicat. Nici nu ne mai miră astfel de afirmaţii, întrucât, după măsurile luate de Guvern în urmă cu un an, a crescut nestingherit numărul intoxicaţiilor cu astfel de substanţe. Premierul îşi fixează ca obiectiv mulţumitor menţinerea fenomenului sub control. Am dori să ştim care este numărul de tineri care trebuie să ajungă în spital sau să moară pentru a considera că s-a realizat acest control?', a spus Tudor Ciuhodaru.

Acesta crede că decizia de desfiinţare a Spitalului Clinic de Urgenţe din Iaşi este legată şi de faptul că a luptat în permanenţă împotriva funcţionării acestor 'magazine de coşmaruri'.
'Sperăm că actuala guvernare va ţine cont de vieţile românilor şi în loc de videoconferinţe va lua măsuri concrete. Le reamintim că pentru vieţile deja pierdute nu există imunitate'', a conchis Tudor Ciuhodaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tineri aflaţi sub influenţa etnobotanicelor au încercat să se sinucidă Iaşi, 8 dec /Agerpres/ - Şapte persoane au fost aduse, miercuri dimineaţa, în doar câteva ore, la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce au consumat plante etnobotanice, doi dintre aceştia fiind internaţi în urma unor tentative de suicid...
Iaşi: Medicii de la 'Urgenţe' vor taxă pe viciu pentru importatorii de produse etnobotanice Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi vor iniţierea unui proiect legislativ prin intermediul căruia să fie impusă 'taxa pe viciu' pentru importatorii şi comercianţii de plante cu efecte halucinogen.
Tudor Ciuhodaru, candidat UNPR la Primăria Iaşi: Sunt medic, îmi pasă de oameni (interviu) Deputatul Tudor Ciuhodaru, candidatul Uniunii Naţionale pentru Progresul României la Primăria Municipiului Iaşi, a acordat un interviu AGERPRES în care afirmă că vrea ca Iaşiul să fie "un oraş sănătos": atractiv pentru investiţii, prietenos cu localnicii şi cu o politică coerentă în sprijinul oamenilor...
Iaşi: 10 intoxicaţii cu etnobotanice într-o singură gardă Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi sunt alarmaţi de creşterea numărului consumatorilor de plante etnobotanice după ce în ultima gardă au acordat îngrijiri medicale pentru 10 de persoane care au consumat astfel de produse.
Iaşi: A încercat să îşi ucidă părinţii în timp ce se afla sub influenţa etnobotanicelor Un elev de 19 ani a încercat, sâmbătă dimineaţă, să îşi omoare propriii părinţi pentru că aceştia nu l-au lăsat să mai consume plante etnobotanice.
Iaşi: Moartea unui consumator de etnobotanice reînvie polemicile ce vizează plimbatul pacienţilor între spitalele ieşene Moartea unui consumator de plante cu efect halucinogen a reaprins spiritele între medici din cauza lipsei în Iaşi, cel mai mare centru universitar medical din estul României, a unui spital care să reunească toate domeniile din sectorul medical.