Cele mai citite
 


Primul spital privat din R. Moldova
vineri, 18 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul spital privat din Republica Moldova a fost inaugurat joi la Chişinău.
Spitalul privat 'Medpoark' este amplasat într-o clădire cu şase etaje şi dispune de policlinică, unitate de primiri urgenţe, serviciu de ambulanţă, staţionar, maternitate şi farmacie. Aici vor activa circa 200 de lucrători medicali.

Investiţiile pentru construcţia şi amenjarea spitalului, care au fost făcute de companii din Turcia şi SUA, depăşesc 20 milioane de euro, a anunţat Sinan Bora, reprezentantul 'Health Forever International'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
R.Moldova: Un echipaj SMURD va activa la Chişinău O ambulanţă mobilă de terapie intensivă a fost donată de Ministerul de Interne al României Serviciului pentru Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale din Republica Moldova, informează un comunicat de presă citat vineri de Radio Chişinău.
Bistriţa-Năsăud: Primul serviciu de ambulanţă privat din judeţ, înfiinţat de către Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" din Bistriţa a inaugurat, marţi, în prezenţa mitropolitului Clujului, Andrei, un serviciu privat de ambulanţă - proiect unic atât în Patriarhia Română, cât şi la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Proiectul SMURD în Republica Moldova va fi extins cu ajutorul României Proiectul SMURD, iniţiat anul trecut în Republica Moldova, va fi extins cu ajutorul României, subiectul fiind discutat zilele trecute de ministrul moldovean al sănătăţii Ruxanda Glavan şi omologul său de la Bucureşti, Nicolae Bănicioiu, care s-a aflat într-o vizită la Chişinău, transmite luni agenţia...
(Corespondenţă) Vlad Filat şi Raed Arafat au discutat despre crearea unui serviciu similar SMURD în R.Moldova Premierul moldovean, Vlad Filat, şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii din România, Raed Arafat, au discutat luni, la Chişinău, despre crearea în Republica Moldova a unui serviciu similar SMURD (Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare).
Tânăra din Republica Moldova care a căzut de la etajul unei pensiuni a părăsit spitalul din Braşov Tânăra din Republica Moldova care a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, a părăsit marţi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov fiind transportată cu o ambulanţă până la graniţa cu Republica Moldova.