Cele mai citite
 


Buzău: Peste 100 de medici de familie refuză să semneze noua formă a contractului-cadru
vineri, 18 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste o sută de medici de familie din judeţul Buzău au înaintat joi o notificare Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate prin care anunţă că refuză să semneze noua formă a contractului-cadru.
'Nu vom semna noua formă a contractului-cadru din cauza prejudiciilor care se aduc medicilor de familie, bolnavilor, dar şi actului medical în general. Peste o treime dintre medicii de familie din judeţul Buzău sunt hotărâţi să plece în străinătate sau să se reprofileze dacă ministerul de resort nu va schimba clauzele contractuale', a declarat, pentru AGERPRES, doctorul Angela Mazdrag, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie şi Societăţii Medicilor de Familie din judeţul Buzău.

Potrivit acesteia, medicii de familie sunt dispuşi să renegocieze unele clauze contractuale, cu condiţia ca acestea să nu afecteze drepturile pacientului şi să nu aducă atingere relaţiei bolnav-medic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Medicii de familie nu renunţă la protest şi nu vor semna actele adiţionale Cel puţin 50 de medici de familie din judeţul Buzău nu renunţă la protest şi nu vor semna actele adiţionale la noul contract cadru pe 2011-2012, se arată într-un comunicat transmis joi de filiala Buzău a Patronatului medicilor de familie.
Buzău: Peste 100 de medici de familie au încasat sume mai mari în urma decontării de servicii medicale Peste 100 din cei 200 de medici de familie din judeţul Buzău au încasat de la Casa judeţeană de Asigurări de Sănătate sume mai mari în urma decontării de servicii medicale acordate unor persoane care nu aveau calitatea de asigurat, rezultă dintr-un raport al Curţii de Conturi Buzău.
Preşedinte CJAS Buzău: Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002 Preşedintele - director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Buzău, Corneliu Vasilescu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES. că, 'practic, Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002, când o serie de atribuţii au trecut la alte instituţii de stat şi niciun...
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj II) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor care pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor, iar medicii...
Preşedintele CJAS Harghita: Nu pot deconta servicii fără să am în spate un act juridic valabil Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Harghita, Duda Tihamer, a respins, miercuri, acuzaţiile care i se aduc de către organizaţiile medicilor de familie referitoare la decontarea serviciilor pe luna iunie.
Bistriţa-Năsăud: Medicii de familie se vor emigranţi, în semn de protest faţă de contractul cadru cu CJAS Zeci de medici de familie din judeţul Bistriţa-Năsăud s-au prezentat joi la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru a depune cereri de eliberare a noului certificat de medic specialist, necesar în vederea obţinerii certificatului de conformitate pe baza căruia vor putea emigra şi...