Cele mai citite
 


Scolioza - www.Sensotv.ro
duminică, 20 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

 

 

 

 

Sorin Stroia - kinetoterapeut - Clinica SentiSan ne prezintă câteva exerciţii pentru tratarea scoliozei.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Scolioza la copii, vindecata cu ajutorul Terapiei Schroth Scolioza, una dintre cele mai frecvent intalnite afectiuni la copii si adolescenti, poate fi astazi combatuta cu ajutorul Terapiei Schroth, o tehnica ce foloseste exercitii de respiratie si postura pentru a reda organismului pozitia corecta a coloanei vertebrale.
Prima tabără de scolioză din România, organizată la Târgu Mureş Prima Tabără de Scolioză din România se desfăşoară la Târgu Mureş în perioada 7-12 august, cele câteva zile de tratament fiind, în acelaşi timp, o ocazie pentru micii pacienţi de a face prietenii cu persoane care suferă de aceleaşi probleme, precum şi de a-şi împărtăşi experienţele.
AFECȚIUNILE NEUROLOGICE, DURERILE DE SPATE ȘI DE CAP AMELIORATE PRIN CHIROPRACTICĂ DE MEDICUL AMERICAN LOU JACOBS Intermedicas aduce în România, printr-un parteneriat exclusiv, pe Dr. Lou Jacobs, chiropractor american de top Intermedicas, prima clinică de second opinion din România, îl aduce la București pe dr. Lou Jacobs, renumit chiropractor din Statele Unite ale Americii.
CHIRURG AUSTRIAC, FONDATORUL DEPARTAMENTULUI DE CHIRURGIE PE COLOANA DIN CADRUL UNUI RENUMIT CENTRU MEDICAL EUROPEAN, CONSULTĂ ÎN PREMIERĂ LA BUCUREȘTI - Dr. Helmut Hiertz este unul dintre pionerii neurochirugiei în Austria Intermedicas Worldwide, prima clinică românească de second opinion, îl aduce la București pe Dr. Helmut Hiertz unul dintre cei mai renumiți medici internaționali ultraspecializați în chirurgia și tratamentul coloanei. Dr. Hiertz este fondatorul departamentului de chirurgie a coloanei...
Singura Secţie Clinică de Recuperare Medicală Respiratorie din România, la Iaşi Singura Secţie Clinică de Recuperare Medicală Respiratorie din România funcţionează de aproximativ trei ani la Spitalul de Recuperare din Iaşi.
România, loc fruntaş la numărul celor cu deformări ale coloanei Preşedintele fondator al Societăţii Române de Ortopedie şi Traumatologie Pediatrică - SROTP, prof. dr. Mihai Jianu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că România ocupă un loc fruntaş, dacă nu chiar primul, la numărul de deformări ale coloanei vertebrale, cum sunt şi...