Cele mai citite
 


Aretha Franklin se întoarce pe scenă după mai multe luni de spitalizare
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Washington, 17 feb /Agerpres/ - Cântăreaţa Aretha Franklin a anunţat joi că se va întoarce pe scenă în luna mai a.c., după ce a fost internată mai multe luni în spital, din cauza unei boli care nu a fost dezvăluită, transmite Efe.
Artista, în vârstă de 68 de ani, a precizat că intenţionează să lanseze - tot în luna mai - şi un nou album: 'Aretha: A Woman Falling Out of Love', susţin mai multe ziare americane în ediţiile lor digitale.

În noiembrie 2010, 'Regina muzicii soul' şi-a anulat toate concertele şi apariţiile în public din cauza unei suferinţe asupra căreia nu a dorit să ofere nicio informaţie, cu excepţia faptului că a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală uşoară.

Primul concert al Arethei Franklin după perioada în care a fost bolnavă va avea loc la 28 mai a.c., la Seneca Niagara Casino din Bufalo (New York).

După operaţie cântăreaţa s-a străduit să-şi îmbunătăţească dieta, iar acum intenţionează chiar să dea jos câteva kilograme.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ŞTIINŢÃ: Intervenţie chirurgicală in utero în premieră în România O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, la Maternitatea Regina Maria, în martie 2012, după ce o femeie aflata în cea de-a 29-a săptămână de sarcină, la o ecografie de rutină, a aflat că bebeluşul ei este foarte bolnav. Medicul ei curant a sfătuit-o...
Prima intervenţie chirurgicală pro bono la Spitalul Euroclinic la un tânăr cu o tumoră la baza craniului de 8 cm O primă intervenţie chirurgicală dintr-un program de operaţii pro bono pe care Reţeaua Regina Maria le are în vedere la Spitalul Euroclinic a fost realizată la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri.
Arad: Medic prins în flagant după ce a pretins 500 de euro pentru o intervenţie chirurgicală Un medic din cadrul Secţiei Chirurgie II a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad este cercetat penal, după ce a fost surprins în flagrant, de ofiţerii anticorupţie din cadrul DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă...
Timiş: Intervenţie chirurgicală salvatoare, cu refacere de os, la un pacient cu cancer osos O echipă pluridisciplinară de medici ai Clinicii de Chirurgie Vasculară - Departamentul de Microchirurgie Reconstructivă şi ai Clinicii de Ortopedie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara au realizat o intervenţie chirurgicală complexă de reconstrucţie a membrului superior.
Intervenţie chirurgicală in utero, realizată în premieră O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, informează un comunicat de presă al Maternităţii Regina Maria.
Cluj: Intervenţie chirurgicală pentru extirparea unei tumori gigant O echipă de medici de la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) Cluj au realizat, joi, o intervenţie chirurgicală de extirpare a unei tumori gigant, pentru care a fost necesară scoaterea organelor pelviene ale pacientului, un bărbat de 58 de ani.