Cele mai citite
 


EXCLUSIV: Preşedintele AOR - Ministerul Sănătăţii nu mai desfiinţează spitalele
joi, 17 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sibiu, 17 feb /Agerpres/ - Preşedintele Asociaţiei Oraşelor din România (AOR) primarul oraşului Sălişte (judeţul Sibiu), Dumitru Teodor Banciu, a declarat joi seara în exclusivitate pentru AGERPRES că în urmă cu câteva ore s-a semnat o minută între un secretar de stat al MS şi reprezentanţi ai AOR care prevede că spitalele din România nu vor fi desfiinţate de ministerul de resort.
Informaţia a fost confirmată pentru AGERPRES şi de unul dintre participanţii la întâlnire, primarul oraşului Cisnădie (judeţul Sibiu), Johann Krech.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Secretar de stat MS: Toate programele de sănătate au finanţare în 2015 Iulian Chiriac, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a dat asigurări luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, că toate programele de sănătate beneficiază de banii necesari în acest an, deci nu vor fi probleme din acest punct de vedere.
Adrian Pană, secretar de stat în MS: Lista medicamentelor compensate va fi actualizată în această vară Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Adrian Pană, a declarat, cu ocazia prezenţei sale la Conferinţa Naţională a Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC) de la Poiana Braşov, că lista medicamentelor compensate va fi actualizată în această vară şi că obiectivul ministerului...
Secretar de stat MS: Ne gândim la sancţiuni pentru pacienţii care nu se prezintă la controalele periodice Secretarul de stat în ministerul Sănătăţii Alin Iulian Ţucmeanu a subliniat luni într-o conferinţă de presă necesitatea prezentării la controalele medicale periodice prevăzute în pachetul de servicii medicale de bază şi a afirmat că MS "se gândeşte" la aplicarea de sancţiuni începând cu 2015 pentru cei...
Ioana Ursu, noul secretar de stat în MS, va coordona, printre altele, politica medicamentului Ioana Ursu este noul secretar de stat cu atribuţii principale în politica medicamentului, informează Ministerul Sănătăţii.
Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Sperăm să rezolvăm problema comisiilor de specialitate în maxim două săptămâni Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Alin Ţucmeanu şi-a manifestat, luni, speranţa ca în "maxim" două săptămâni comisiile de specialitate ale ministerului să fie funcţionale, pentru ca să poată fi prescrise toate cele 23 de molecule care au fost introduse în lista de compensate şi gratuite...
Victor Ponta: Vom avea două avioane şi opt elicoptere pentru situaţii de urgenţă Premierul Victor Ponta a anunţat vineri, într-o conferinţă, la Sibiu (centru), că România "are un sistem pe care-l invidiază foarte multe ţări din zonă", format din două avioane şi opt elicoptere pentru situaţii de urgenţă.