Cele mai citite
 


O companie germană a deschis, în Timiş, o fabrică de soluţii perfuzabile
duminică, 20 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Timişoara, 18 /Agerpres/ - Prima fabrică de soluţii perfuzabile din zonă a fost deschisă în apropierea Timişoarei de compania farmaceutică germană B. Braun, valoarea investiţiei depăşind patru milioane de euro.
Cele un milion de unităţi de soluţii perfuzabile ce se vor produce aici vor fi distribuite atât pe piaţa farmaceutică din România, cât şi în întreaga regiune balcanică: Bulgaria, Croaţia, Slovenia, Serbia, Macedonia, Ungaria.
''Momentan, în fabrică lucrează 110 persoane, altele 40 urmând să fie angajate la finalizarea investiţiei, în 2011. Noi dorim să extindem producţia de la 12 milioane de unităţi la 19 milioane de unităţi, în urma investiţiei de patru milioane de euro pe care o facem în acest an'', a declarat,vineri, pentru AGERPRES, Alexandra Nichiţoiu, PR în cadrul B. Braun Pharmaceuticals S.A.
B. Braun este prezentă în România din 1999 prin birourile sale din Timişoara, iar în urmă cu doi ani a cumpărat fabrica Helvetica Profarm de la o companie elveţiană, fiind unul dintre principalii producători şi furnizori de produse farmaceutice pe piaţa românească.
Compania a ales să construiască noua fabrică la 40 de kilometri de Timişoara, la Remetea Mare, deoarece a găsit condiţii mai bune de funcţionare. Măsura a fost luată în urma creşterii înregistrate în ultimii ani la nivelul cifrei de afaceri şi al numărului de angajaţi.
''Pentru a îmbunătăţi situaţia, acţionarii noştri au sfătuit managementul local să caute o nouă locaţie pentru a muta sediul din Timişoara. Acest nou mediu de lucru ar trebui să fie platforma pentru B. Braun Medical, pe care întreaga organizaţie se poate dezvolta şi creşte în următorii zece ani. În afară de aceasta, unul dintre obiectivele-cheie este de a ne conforma noilor reglementări de depozitare şi distribuţie a produselor farmaceutice şi medicale. După discutarea ofertelor primite, am decis să mutăm B. Braun Medical din Timişoara la LOG Center, situat în apropiere de Remetea Mare. Întregul parc logistic este nou şi ne permite îndeplinirea tuturor cerinţelor legale referitoare la depozitare. Mai mult, vom avea suficient spaţiu pentru viitoarele extinderi ale echipei'', susţin reprezenta nţii firmei.
Depozitul de la Remetea Mare oferă infrastructura necesară dezvoltării hub-ului logistic B. Braun din regiunea balcanică. Compania are 38.132 de angajaţi în 50 de ţări şi furnizează produse şi servicii medicale în întreaga lume.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Centre de excelenţă în diagnosticarea malformaţiilor prenatale, în Timişoara şi Vârşeţ Timişoara este lider de proiect într-o colaborare medicală cu Serbia, prin care se urmăreşte 'Dezvoltarea unui sistem regional transfrontalier de centre medicale de excelenţă pentru îmbunătăţirea diagnosticului antenatal al malformaţiilor fetale în aria Timişoara-Vârşeţ'.
Timiş: Congresul de Medicină Dentară, din cadrul "Zilelor Stomatologice Bănăţene" discută depre problemele stomatologilor Cea de-a XXI-a ediţie a "Zilelor Stomatologice Bănăţene" (19-21 mai) care include şi Congresul de Medicină Dentară a început, joi, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Victor Babeş" din Timişoara, bucurându-se de o largă participare internaţională din Macedonia, SUA, Ungaria şi Italia, iar...
Timiş: Proiecte comune premiate în cadrul euroregiunii Dunăre-Criş-Mureş-Tisa Aniversarea celor 15 ani de existenţă a euroregiunii Dunăre-Criş-Mureş-Tisa (DCMT) a prilejuit, miercuri, premierea a patru proiecte comune din domeniul medical, al cercetării şi al situaţiilor de urgenţă.
Timiş: Prima conferinţă din România pe probleme de sănătate şi siguranţa publicului la evenimente de amploare Prima conferinţă din România pe probleme de sănătate şi siguranţă s-a desfăşurat, sâmbătă, la Timişoara, principalele teme de discuţie fiind siguranţa publicului în timpul unor evenimente de amploare.
Timiş: În premieră pentru România, două paciente vor avea valve din inima unui porc Două paciente cu grave afecţiuni cardiace vor avea, începând de vineri, montate câte o valvă prelevată din inima unui porc. Operaţia va fi efectuată în premieră naţională, la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBC) din Timişoara, intervenţia având loc la numai câteva săptămâni după o manevră asemănătoare...
Timiş: Proiect pentru Centrul Regional de Chirurgie Vitreo-Retinal, finalizat la Spitalul Municipal Timişoara Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara (SCMUT) anunţă încheierea proiectului intitulat 'Regional Center of Vitreo-Retinal Surgery and Ophthalmo-Oncology', finanţat în urma primului apel pentru propuneri de proiecte a Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia.