Cele mai citite
 


Premierul Emil Boc: Consum pâine ca toţi românii, de care găsesc
vineri, 18 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 18 feb /Agerpres/ - Primul-ministru Emil Boc a afirmat, vineri, că mănâncă pâine, 'la fel ca ceilalţi români' şi că ştie preţurile pentru acest produs, deşi a evitat din nou să dea un răspuns ferm în acest sens.
'Eu consum pâine ca toţi românii, fie franzelă, fie pâine albă, pâine de secară, de care găsesc', a declarat Boc, care a participat vineri la semnarea contractului de finanţare cu bani europeni pentru prescripţia electronică şi fişa electronică a pacientului, la sediul CNAS.
Şeful Executivului a reafirmat că preţul unei pâini nu va ajunge la 5 lei, însă a evitat să dea un răspuns ferm cu privire la costul unei pâini, în prezent.
'Preţul unei pâini este mai mult decât preţul unei franzele, preţul unei pâini feliate este mai scump decât al unei pâini obişnuite şi uite aşa ne descurcăm în viaţa de zi cu zi. Nu o să intru în jocul dumneavoastră. Ştiu ce urmăriţi, dar vă pot spune cu siguranţă că ştiu preţurile acestea, vi le pot demonstra dacă veniţi cu mine la cumpărături', le-a spus premierul jurnaliştilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc: Informatizarea sistemului medical va avea ca efect combaterea fraudelor din sistem Bucureşti, 18 feb /Agerpres/ - Premierul Emil Boc a declarat, vineri, că informatizarea sectorului medical, prin introducerea prescripţiei, cardului şi a fişei electronice va avea ca efect combaterea fraudelor din sistem.
CNAS: Au fost semnate contractele de finanţare pentru reţeaua electronică şi cardul electronic Bucureşti, 18 feb /Agerpres/ - Contractele pentru finanţarea introducerii reţelei electronice şi a cardului electronic, două componente importante pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, au fost semnate, vineri, în prezenţa premierului Emil Boc, de către ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme...
Emil Boc: Sunt preocupat, atât ca părinte cât şi ca premier, de combaterea etnobotanicelor Bucureşti, 16 feb /Agerpres/ - Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, că este preocupat de combaterea etnobotanicelor atât ca şef al Guvernului, cât şi ca părinte, însă este conştient că fenomenul de consum al acestor substanţe nu poate fi nici eliminat peste noapte, nici eradicat complet deoarece...
Emil Boc: Guvernul face împreună cu MS, CNAS şi organismele internaţionale o analiză a arieratelor din sănătate Guvernul face, în prezent, o analiză a arieratelor din sănătate împreună cu ministerul de resort, Casa Naţională de Asigurări în Sănătate (CNAS) şi cu organismele implicate în acordurile internaţionale ale României, a declarat, joi, premierul Emil Boc, într-o conferinţă de presă la sediul PDL.
Premierul Emil Boc: Noul contract-cadru va ajuta la o mai bună finanţare a spitalelor Primul ministru Emil Boc şi-a exprimat marţi în şedinţa de guvern aprecierea faţă de noul contract-cadru elaborat de Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, arătând că documentul care va intra în vigoare de la 1 iunie va duce la o mai bună finanţare a spitalelor.
Emil Boc: Guvernul va permite CNAS angajamente suplimentare de 500 milioane de leiEmil Boc: Guvernul va permite CNAS angajamente suplimentare de 500 milioane de lei Executivul va permite Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) să încheie angajamente legale suplimentare, de maximum 500 de milioane de lei, pentru a putea asigura necesarul de medicamente, printr-o ordonanţă de urgenţă care urmează să fie adoptată în şedinţa de Guvern de miercuri, a anunţat...