Cele mai citite
 


Vrancea: Primarii se opun reorganizării spitalelor
duminică, 20 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarii din localităţile vrâncene Odobeşti, Vidra, Dumbrăveni şi Mărăşeşti, ale căror spitale sunt propuse de Ministerul Sănătăţii (MS) pentru comasare sau reprofilare, doresc trecerea respectivelor unităţi spitaliceşti în subordinea autorităţilor locale şi nu sunt de acord cu propunerea guvernanţilor.
În cadrul unei întruniri organizate, vineri, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, managerii unităţilor spitaliceşti şi primarii din localităţile respective au discutat despre propunerile care au fost înaintate către MS.

În cazul celorlalte spitale din Vrancea, care sunt vizate de propunerea MS, urmează a fi purtate discuţii săptămâna viitoare la sediul DSP Vrancea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Doar unul dintre cele patru spitale propuse pentru reprofilare, de acord cu varianta MS Doar unul dintre cele patru centre de sănătate din judeţul Prahova care se regăsesc pe lista întocmită de Ministerul Sănătăţii (MS) cu unităţile ce vor fi reprofilate a acceptat transformarea în cămin de bătrâni, a declarat miercuri şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova, Cristian Vintilescu...
Vrancea: Spitalele din Adjud şi Panciu vor fi preluate de primării Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea va semna, marţi, protocoalele pentru predarea spitalelor din Adjud şi Panciu către autorităţile locale.
Vrancea: Reprezentanţii DSP susţin că reorganizarea prin regionalizare va spori birocraţia Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea nu sunt de acord cu reorganizarea instituţiei şi cred că aceasta va avea ca efect o creştere a birocraţiei, argumentele împotriva regionalizării urmând să fie prezentate, miercuri, conducerii instituţiei, Prefecturii şi Ministerului Sănătăţii.
Caraş-Severin: Situaţia spitalelor din judeţ, analizată de prefectul Octavian Ţunea şi senatorul Iosif Secăşan Lista unităţilor sanitare pe care Ministerul Sănătăţii le-a propus pentru comasare şi/sau reprofilare a fost publicată pe site-ul instituţiei, fapt ce a creat o serie de reacţii în judeţului Caraş-Severin, în acest judeţ fiind trecute pe listă pentru a fi reprofilate trei asemenea unităţi spitaliceşti...
Vrancea: Se aşteaptă dozele de vaccin împotriva gripei A/H1N1 Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea au solicitat de la Ministerul Sănătăţii alocarea a 48.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1.
Vrancea: Angajaţii Ambulanţei şi DSP sunt nemulţumiţi de reorganizare Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea nu doresc ca cele instituţiile să fie reorganizate.