Cele mai citite
 


Botoşani: Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul IV al Spitalului de Psihiatrie
duminică, 20 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 31 de ani din Botoşani a murit vineri după-amiază după ce s-a aruncat de la etajul al IV-lea al Spitalului de Psihiatrie.
Potrivit directorului unităţii medicale, Gabriel Oprişanu, pacientul, care era internat în 'Secţia I Acuţi', a avut multiple internări în spital, pe fondul afecţiunilor psihice de care suferea.

'Era agitat. S-a strecurat printre cadre şi s-a aruncat în cap. El era legat la pat, cum sunt bolnavii agitaţi, dar a rupt legăturile şi s-a aruncat pe fereastră', a declarat, pentru AGERPRES, Gabriel Oprişanu.

Conducerea spitalului a demarat o anchetă administrativă pentru a stabili condiţiile exacte în care pacientul a ajuns să se arunce pe geamul unităţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce o sală de operaţii a fost inundată în timpul unei intervenţii chirurgicale Botoşani, 11 nov/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a declanşat, miercuri, o anchetă administrativă după ce o sală de operaţii a fost inundată în momentul în care un medic efectua o intervenţie chirugicală, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de...
Botoşani: Medic de familie verificat de Casa de Asigurări după ce a anunţat că îşi vinde cabinetul şi pacienţii Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate din Botoşani a declanşat o anchetă pentru a verifica activitatea unui medic de familie care a postat un anunţ pe un site de specialitate prin care îşi anunţă intenţia de a vinde cabinetul medical, inclusiv pacienţii asiguraţi aflaţi pe lista sa.
Botoşani: Sanatoriul de neuropsihiatrie Podriga ar putea fi închis Botoşani, 13 iun/ Agerpres/- Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Gheorghe Sorescu, avertizează asupra riscului închiderii Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, ca urmare a lipsei de finanţare a acestuia.
Anchetă la Spitalul Judeţean Botoşani privind furtul cerceilor unei femei care tocmai decedase Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a dispus, miercuri, începerea unei anchete interne, după ce a fost sesizată cu privire la furtul unei perechi de cercei de aur din urechile unei femei care tocmai decedase în spital.
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean Mavromati după ce un medic a acuzat asistentele şi infirmierele de incompetenţă Managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", Viorel Iliuţă, a dispus, sâmbătă, declanşarea unei anchete administrative, după ce un medic neonatolog de pe Secţia de obstretică-ginecologie a sesizat lipsa de competenţă a unor asistenţi medicali.
Botoşani: Anchetă la Maternitate după ce un medic a recomandat gravidelor să nască în alt judeţ Botoşani, 3 dec/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a dispus efectuarea unei anchete la Secţia de Obstretică şi Ginecologie, după ce unul din medici a postat pe pagina sa de pe un site de socializare un text în care le recomandă gravidelor să evite să nască la Botoşani şi...