Cele mai citite
 


Vaslui:Şapte persoane au ajuns la spital şi una a murit în urma unui accident rutier
duminică, 20 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte persoane au fost transportate la spital, sâmbătă, iar alta a decedat în urma unui accident de circulaţie produs pe raza localităţii Banca din judeţul Vaslui.
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vaslui, două autoturisme au fost implicate în accident, acestea ciocnindu-se frontal, o presupusă cauză a producerii evenimentului rutier fiind carosabilul acoperit cu zăpadă şi gheaţă.
La faţa locului au fost trimise cinci echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care au transportat victimele la spital.
''Am trimis acolo cinci ambulanţe. Una dintre persoane era decedată când au ajuns ambulanţierii, iar alte şapte erau rănite şi au fost transportate la spital pentru investigaţii'', a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES Doina Spiru, dispecer SAJ Vaslui.
IPJ Vaslui a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie Vaslui, 8 sep /Agerpres/ - O autosanitară aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe raza oraşului Vaslui.
Vaslui: Şapte persoane rănite în urma unui accident rutier Şapte persoane au ajuns, sâmbătă dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, în urma unui accident de circulaţie.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Vaslui: Victima unui accident rutier nu a putut fi preluată de elicopterul SMURD O femeie de 40 de ani din judeţul Vaslui, care a fost victima unui accident de circulaţie, sâmbătă dimineaţă, nu a putut fi transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Iaşi din cauza ceţii.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O autosanitară de la Servicul de Ambulanţă judeţean Vaslui a fost implicată luni după-amiază într-un accident de circulaţie produs din vina unui şofer neatent.
Vaslui: Anchetă la SAJ după ce un şofer băut a fost imlicat într-un acident de circulaţie Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă internă, după ce un şofer al instituţiei a urcat băut la volan şi a fost implicat într-un accident de circulaţie pe DN 72 care leagă Târgovişte de Ploieşti.