Cele mai citite
 


Suceava: Un bătrân a ajuns la spital cu arsuri la faţă şi la mîini în urma unui incendiu
duminică, 20 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bătrân din Vama a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, după ce a fost victima unui incendiu izbucnit în gospodăria sa.
Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a informat, sâmbătă, că Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vama, a intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu două autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria lui Gheorghe M., de 70 de ani, din comuna Vama. La sosirea echipajelor ardeau acoperişul bucătăriei de vară, adăpostul de animale şi alte anexe gospodăreşti, toate construite din lemn, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi locuinţele învecinate.
Salvatorii l-au scos pe proprietar din zona de intervenţie, acesta suferind arsuri de gradul I şi II la nivelul membrelor superioare şi al feţei. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate.
Flăcările au distrus acoperişul şi tavanul bucătăriei de vară, aparatură electrocasnică, materiale textile şi documente personale. Au mai ars adăpostul de animale, atelierul de tâmplărie, magazia de lemne, o tonă de furaje şi circa cinci metri cubi lemne de foc. S-au degradat peretele casei de locuit, un perete portant al bucătăriei, instalaţii electrice şi sanitare, un tocător de furaje, scule şi utilaje de tâmplărie.
Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza scânteilor provenite din coşul de evacuare a fumului, deteriorat. Echipele de intervenţie au salvat casa proprietarului şi locuinţele învecinate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - ISU Suceava Incendiu în localitatea Bărăşti
Suceava: O femeie a murit, iar fiica ei a suferit arsuri încercând să o salveze dintr-un incendiu O femeie a murit vineri, la Rădăuţi, iar fiica acesteia a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă în încercarea de a o salva dintr-un incendiu, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.
Suceava: Scurgerea de combustibil la centrala termică a produs incendiul de la Slobozia Cauza incendiului de la fabrica de reşapare cauciucuri de la Slobozia a fost, din primele cercetări, scurgerea de combustibil lichid de la sistemul de alimentare al cazanului centralei termice, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.
Suceava: O femeie a ajuns cu arsuri grave la spital după ce i-a fost incendiată gospodăria O femeie de 50 de ani din localitatea suceveană Adâncata a ajuns, vineri, la spital, după ce a suferit arsuri de gradul II şi III, în urma unui incendiu, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.
Suceava: Bărbat ajuns la spital cu arsuri, după ce a încercat să stingă incendiul provocat de o ţigară aprinsă Un bărbat din Dorna Arini a suferit arsuri de gradul I şi II în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit în gospodăria sa din Dorna Arini, din cauza unei ţigări aprinse uitate pe marginea patului.