Cele mai citite
 


Călăraşi: Trei copii au murit într-un incendiu
luni, 21 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei copii cu vârsta de şapte luni, doi şi, respectiv, patru ani au decedat duminică în urma unui incediu care a izbucnit într-o locuinţă din municipiul Călăraşi.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Călăraşi, locotenent Mihai Ionescu, a declarat pentru AGERPRES că, la sosirea pompierilor militari la locul incendiului, cei trei erau deja morţi.
Incendiul a fost lichidat în şapte minute, dar copiii nu au putut fi salvaţi.
Corpurile neînsufleţite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Pompierii au intervenit în ultimele zile la peste 60 de situaţii de urgenţă Pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Barbu Ştirbei' al judeţului Călăraşi au intervenit, în perioada 13-16 aprilie, în peste 60 de situaţii de urgenţă.
Satu Mare: Bărbat decedat într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa Un bărbat de 80 de ani a fost găsit decedat luni într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa din oraşul Negreşti Oaş.
Călăraşi: Bărbat găsit decedat în incinta centralei termice a Spitalului de Urgenţă Judeţean Un bărbat în vârstă de 70 de ani din municipiul Călăraşi a fost găsit decedat în incinta centralei termice a Spitalului de Urgenţă Judeţean.
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Raed Arafat: 18 morţi în incendiul dintr-un club din Capitală Şi-au pierdut viaţa 18 persoane vineri seară în urma unei explozii urmate de un incendiu într-un club din Capitală, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din MAI, Raed Arafat.
Botoşani: Un copil a decedat şi alţi doi au fost răniţi într-un incendiu Un copil de doi ani şi nouă luni din localitatea Corni din judeţul Botoşani a murit, în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă seară, cel mai probabil din cauza unui jar căzut din sobă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu.