Cele mai citite
 


Galaţi: ArcelorMittal Galaţi a lansat Planul de prevenţie şi protecţie a sănătăţii pentru angajaţi
luni, 21 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 21 feb/Agerpres/- ArcelorMittal Galaţi a demarat un program de prevenţie destinat tuturor angajaţilor săi, care vor beneficia gratuit de un pachet de sănătate constând în analize, teste de specialitate, informaţii privind protejarea sănătăţii şi vizite anuale la medici specializaţi în medicină ocupaţională, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul de imagine al combinatului, Dorian Dumitrescu.
Potrivit lui Dumitrescu, angajaţii ArcelorMittal Galaţi beneficiază de un Plan de prevenţie şi protecţie, precum şi de un card de sănătate. Toate analizele efectuate în cadrul acestui program vor fi comunicate individual medicului de familie al angajatului. Testele de specialitate, analizele pentru tiroidă, diabet, tipurile virale de hepatită sunt doar câteva dintre analize incluse în program, împreună cu vaccinarea antigripală pentru 2011. Alte vaccinări gratuite urmează să fie disponibile, precum cele împotriva hepatitei, tetanosului şi poliomielitei. De asemenea, testul IDR pentru tuberculoză va fi disponibil pentru toţi angajaţii. În acest an compania va pune la dispoziţia salariaţilor teste gratuite pentru depistarea cancerului în funcţie de categoria de risc şi de vârstă.
Programul este destinat exclusiv angajaţilor din combinat şi are drept scop prevenţia şi asigurarea sănătăţii acestora. ?
ArcelorMittal Galaţi a sprijinit, recent, Facultatea de Medicină şi Farmacie din oraş donând sticlărie de laborator, iar Spitalului Judeţean de Urgenţă diverse echipamente.?
'Programul implementat în combinat face parte din strategia ArcelorMittal privind sănătatea şi siguranţă în muncă, bazându-se pe prevenire şi pe eliminarea problemelor potenţiale. Prevenţia în domeniul sănătăţii sau în privinţa condiţiilor de muncă este mult mai importantă decât rezolvarea problemelor după ce acestea apar,' a declarat directorul general al ArcelorMittal Galaţi, Thierry Le Gall.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pacienţii de la sate din Brăila, Galaţi, Tulcea şi Constanţa vor beneficia de consultaţii fără a se deplasa la oraş Aproape 200 de medici de familie din mediul rural din judeţele Brăila, Galaţi, Tulcea şi Constanţa au primit echipamente portabile pentru diverse analize şi au fost instruiţi cum să le folosească, astfel încât bolnavii cronici nu vor mai trebui să parcurgă zeci de kilometri până la oraş pentru a-şi efectua...
Galaţi: Facultatea de Medicină şi Farmacie, cea mai căutată de candidaţi, la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, 23 iul /Agerpres/- Cea mai căutată facultate de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi este cea de Medicină şi Farmacie, unde s-au înscris 843 de candidaţi din zece judeţe ale ţării, pe cele 185 de locuri disponibile.
ArcelorMittal Galaţi a donat echipamente medicale de ultimă generaţie Spitalului Judeţean de Urgenţă Producătorul de oţel ArcelorMittal Galaţi a donat echipamente medicale de ultimă generaţie pentru trei secţii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din municipiu, a anunţat miercuri directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu.
Galaţi: Peste 200.000 de persoane neasigurate vor beneficia de controale medicale preventive gratuite Peste 200.000 de persoane din judeţul Galaţi, neasigurate medical prin casele judeţene de asigurări de sănătate, pot beneficia gratuit şi de serviciile medicale de prevenţie, în afara celor de urgenţă, a anunţat, joi, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Galaţi, Elena Vrabie.
Galaţi: A început catagrafierea pentru vaccinarea antigripală Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a început, marţi, catagrafierea persoanelor din judeţ care fac parte din categoriile celor expuse mai uşor riscului de a se îmbolnăvi de gripă, a anunţat directorul instituţiei, Valentin Boldea.
Galaţi: Peste 340 copii din Valea Mărului vor fi consultaţi stomatologic gratuit de către studenţi Un grup de studenţi din cadrul Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi vor ajunge în această săptămână în comuna gălăţeană Valea Mărului pentru a oferi consultaţii stomatologice gratuite celor peste 340 de copii din zonă, cu diferite vârste, de la 6 la 14 ani, a anunţat luni, Vasilica Lipşa, unul...