Cele mai citite
 


Tunisul cere informaţii asupra sănătăţii lui Ben Ali
duminică, 20 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tunis, 20 feb /Agerpres/ - Guvernul tunisian a cerut duminică autorităţilor de la Riad să îi 'furnizeze cât mai curând posibil' informaţii asupra stării de sănătate sau 'eventualului deces' al preşedintelui înlăturat Ben Ali, care a fugit în Arabia Saudită la 14 ianuarie.
Într-un comunicat, citat de agenţia oficială TAP, Ministerul Afacerilor Externe informează că a formulat o cerere regatului Arabiei Saudite pentru a-i furniza 'cât mai curând posibil toate datele de care dispune privind starea de sănătate a preşedintelui înlăturat, în lumina unor informaţii contradictorii în legătură cu deteriorarea stării lui de sănătate şi eventualului deces'.

Fostul preşedinte, care a fugit din ţară în Arabia Saudită la 14 ianuarie sub presiunea străzii după 23 de ani la putere, se află într-un spital din Jeddah în comă în urma unui accident vascular cerebral, a indicat joi un apropiat al familiei sale, citat de AFP.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un accident vascular cerebral este echivalent cu opt ani de îmbătrânire prematură (studiu) Accidentele vasculare cerebrale la persoanele vârstnice duc la o îmbătrânire prematură a creierului cu echivalentul a opt ani, potrivit unui studiu realizat recent de cercetătorii americani de la Universitatea din Michigan şi publicat în revista de ştiinţă 'Stroke', informează AFP.
Cluj: Un român suferă de accident vascular cerebral la fiecare opt minute - specialişti Accidentul vascular cerebral (AVC) reprezintă una dintre principalele cauze de mortalitate în România şi la fiecare opt minute un român suferă un astfel de accident vascular, se arată într-o informare trasmisă miercuri AGERPRES de Societatea pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN)...
Cum putem evita un atac de cord sau un accident vascular cerebral? Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca mai mult de 17.3 milioane de oameni de pe glob au murit în anul 2008 de boli cardiovasculare, cum ar fi atacul de cord sau accidentul vascular cerebral. Contrar credintei populare, patru din cinci dintre aceste decese au avut loc în ţările mici şi cu...
Consumul de citrice reduce riscul de accident vascular cerebral la femei (studiu) Femeile care consumă frecvent citrice, precum portocale sau grepfrut, îşi pot reduce riscul de a suferi un accident vascular cerebral, potrivit unui studiu publicat joi de revista americană 'Stroke: Journal of the American Heart Association' şi preluat de AFP.
Harghita: Centru destinat bolnavilor care au suferit un accident vascular cerebral, la Odorheiu-Secuiesc Primul centru din Harghita destinat îngrijirii bolnavilor care au suferit un accident vascular cerebral sau au rămas cu leziuni cerebrale în urma unui accident, a început să funcţioneze la Odorheiu Secuiesc, în urma derulării de către Asociaţia de Întrajutorare Caritas a unui proiect cu finanţare europeană...
O formă fizică bună între 45 şi 50 de ani scade riscul unui accident vascular cerebral (studiu) O formă fizică bună între 45 şi 50 de ani scade riscul unui accident vascular cerebral (AVC) după 65 de ani, potrivit unui studiu publicat joi de revista Stroke, editată de American Heart Association.