Cele mai citite
 


Dolj: Medicii susţin că viaţa nepotului lui Bercea Mondial a fost pusă în pericol de leziunile suferite
marţi, 22 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii susţin că viaţa lui Ionuţ Anghel, zis Mercedes, nepotul lui Bercea Mondial, a fost pusă în pericol de leziunile provocate de loviturile de cuţit primite, însă intervenţia medicilor l-a salvat.
''Viaţa i-a fost pusă în pericol, întrucât leziunile se află la nivelul organelor vitale, respectiv plămânul. Au avut risc vital leziunile pe care le-a primit, dar intervenţia medicilor de la Craiova i-a salvat viaţa'', a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, dr.Cristina Geormăneanu.

Potrivit sursei citate, Ionuţ Anghel este conştient, stabil hemodinamic şi respirator şi va mai rămâne internat la SJU Craiova, el urmând să fie supus, luni, unui computer tomograf.

Ionuţ Anghel, zis Mercedes, a fost dus, în noaptea de joi spre vineri, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a SJU Craiova după ce ar fi fost înjunghiat de două ori de unchiul său, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Tribunalul Olt a admis, duminică seară, cererea procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Sandu Anghel. Acesta a declarat că va face recurs şi că este nevinovat.

Sandu Anghel a fost depistat sâmbătă, de poliţiştii judiciarişti, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi a procurorilor Parchetului General, pe raza municipiului Bucureşti, în sectorul 5.

În cursul nopţii de joi spre vineri, poliţia a fost sesizată că un adolescent de 17 ani a fost rănit în zona spatelui cu un cuţit şi se află într-un parc din Drăgăneşti Olt. Victima era Ionuţ Anghel, zis Mercedes, nepotul lui Sandu Anghel, care a declarat că a fost lovit cu cuţitul în spate de mai multe ori de unchiul său, în timp ce se afla într-un bar, unde juca biliard.

Conflictele în familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au început în vara anului trecut, în urma unor neînţelegeri privind achiziţionarea unui imobil.

Potrivit şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Ion Voicu, evenimentele din ultima vreme în care este implicat Sandu Anghel sunt generate de o stare conflictuală intrafamilială, discordia pornind de la cumpărarea unei case pe care fraţii lui ar fi vrut să o achiziţioneze de la o persoană plecată în străinătate.

''Sandu Anghel a vrut şi el aceeaşi casă, pentru care a oferit un preţ mai mare decât fraţii săi. În acest conflict intrafamilial este implicat nu numai Bercea Mondial, cei doi fraţi şi sora sa, ci şi copiii lor, fiecare având câte cinci-şase copii, şi unde se întâlnesc se lovesc, se ameninţă'', a explicat Ion Voicu frecventele intervenţii ale poliţiştilor în conflicte în care e implicat şi Bercea Mondial.

Începând din anul 2005 şi până în prezent, Bercea Mondial a fost cercetat în 119 dosare penale, multe dintre ele pentru evaziune fiscală ori alte infracţiuni economice. Şi fiii lui Bercea Mondial au fost cercetaţi în mai multe dosare, după ce au lovit autoturismul unchiului lor Vasile Anghel, vara trecută, iar în 2009 au tras cu un pistol cu gaze şi l-au lovit cu maşina pe un fost consilier judeţean.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Tomograf nou şi modernizări la UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Un computer tomograf nou a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), care a fost anul acesta extinsă, modernizată, recompartimentată şi dotată cu echipamente medicale, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, Andrei Iordache.
Olt: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina va fi extinsă şi reabilitată Lucrările de extindere, reabilitare şi dotare cu noi echipamente medicale a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe săptămâna viitoare, a declarat marţi pentru AGERPRES managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Dolj: Federaţia Sanitas solicită MS să rezolve problema sporurilor acordate disproporţionat la UPU Craiova Filiala Dolj a Federaţiei Sanitas a solicitat conducerii Ministerului Sănătăţii să se implice în rezolvarea problemei sporurilor care se acordă disproporţionat salariaţilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe /UPU/ din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa va achiziţiona un computer tomograf performant, de 800.000 de euro Proiectul transfrontalier "Sănătate fără frontiere", derulat de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, împreună cu Spitalul General din Pojarevaţ (Serbia) se apropie de final, la jumătatea lunii urmând să se încheie procedura de licitaţie pentru achiziţionarea unui computer tomograf performant, de...
Olt: Medicul Cornel Fulga de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost concediat Comitetul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, luni, desfacerea contractului de muncă al medicului de la Unitatea de Primiri Urgenţe Cornel Fulga, cercetat disciplinar după ce luna trecută un pacient în vârstă de 65 de ani a murit la spital fără a fi consultat.