Cele mai citite
 


Mehedinţi: Pensionarii manifestă interes scăzut pentru biletele de tratament
luni, 21 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 21 feb /Agerpres/ - Biletele de tratament repartizate de Casa de Pensii Mehedinţi în staţiuni balneare nu prezintă interes pentru pensionarii mehedinţeni, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul adjunct al instituţiei, Ioana Richard.
Ea a arătat că pentru seria a doua de pensionari care pot merge la o staţiune în perioada 4-6 martie au fost alocate 100 de astfel de bilete, dar numărul solicitărilor acoperă doar 55% dintre acestea.
'Având în vedere această situaţie, am informat pensionarii care încă nu au făcut cereri, dar vor să meargă la staţiunile Olăneşti, Buziaş şi Bala, că pot să beneficieze de un bilet fără să mai solicite acest lucru în scris, bineînţeles cu respectarea legislaţiei în vigoare', a precizat Richard.
Potrivit sursei citate, cauza pentru care pensionarii nu doresc să achiziţioneze un bilet pentru tratament o constituie temperaturile scăzute şi nu condiţia impusă de a plăti cu 50% din pensie contravaloarea acestuia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Cadrele medicale din Staţiunea balneară Bala nu şi-au primit drepturile salariale de trei luni Cadrele medicale ale singurei staţiuni balneare din judeţul Mehedinţi situată în comuna Bala vor declanşa un protest în semn de nemulţumire pentru neplata de trei luni a drepturilor salariale.
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat pentru prelevarea de organe umane Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat la începutul acestui an să efectueze prelevări de organe de la donatori şi persoane în moarte cerebrală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...
Mehedinţi: Deficit de medici oncologi la SJU Drobeta Turnu Severin; numărul bolnavilor în creştere Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin se confruntă cu un deficit de medici oncologi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi:Finalizarea reabilitării Palatului "Teodor Costescu" din Drobeta Turnu Severin, marcată printr-un eveniment cultural Finalizarea lucrărilor de reabilitare a Palatului cultural "Teodor Costescu" din municipiul Drobeta Turnu Severin va fi marcată, duminică 13 decembrie, prin organizarea ediţiei a VII-a a Galei Premiilor de Excelenţă.
Mehedinţi: Investiţii în infrastructura spitalicească de oncologie a municipiului Drobeta Turnu Severin Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat suma de 726.000 lei pentru amenajarea unei noi secţii de oncologie în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Cristian Jianu.