Cele mai citite
 


Mureş: Ambulatoriul SCJ, modernizat printr-un proiect european pe peste 11 milioane lei
marţi, 22 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu Mureş, 22 feb /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Mureş a anunţat, marţi, că a fost aprobat spre finanţare Proiectul ''Modernizarea şi Dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Judeţean Mureş'', în valoare de peste 11 milioane de lei, prin Programul Operaţional Regional (POR).
Potrivit unui comunicat de presă al CJ Mureş, cererea de finanţare a fost depusă în 15 octombrie 2009 prin POR, Axa prioritară 3 - Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul major de intervenţie 3.1 - Reabilitarea /modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.
''Autoritatea contractantă este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar beneficiar este Consiliul Judeţean Mureş. Valoarea totală a proiectului este de 11.268.606 lei din care 251.429 reprezintă contribuţia proprie'', se arată într-un comunicat de presă.
Proiectul presupune lucrări de consolidare, curăţire completă a tuturor tencuielilor deteriorate, reabilitarea utilităţilor, a instalaţiilor interioare, achiziţionarea de utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale.
''În continuare, conform uzanţelor, Autoritatea de Management pentru POR va demara procesul de analiză şi verificare a documentaţiei contractului de finanţare, urmând ca după această etapă să fie încheiat contractul de finanţare în cel mai scurt timp'', mai precizează documentul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Recepţie finală a unicului proiect din ţară pe îmbunătăţirea sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă Reprezentanţii judeţelor din Regiunea de Dezvoltare Centru, ai ministerelor Administraţiei şi Internelor, Dezvoltării şi Turismului şi Sănătăţii au participat, sâmbătă, la Târgu Mureş, la recepţia finală a primului proiect regional din ţară care a intrat în finanţare după aderarea României la Uniunea...
Contractul de finanţare pentru reabilitarea ambulatoriului Spitalului Judeţean Harghita, semnat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi reabilitat şi dotat din fonduri europene, după ce Consiliul Judeţean Harghita a câştigat un important proiect în cadrul Programului Operaţional Regional.
Arad: Ambulatoriul integrat al SCJU va fi modernizat cu bani europeni Consiliul Judeţean Arad a reuşit să obţină o nouă finanţare având ca destinaţie reabilitarea, modernizarea şi echiparea cu aparatură de specialitate a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, contractul fiind parafat în penultima zi a anului trecut, a informat marţi, în...
Conducerea SCJU Târgu Mureş: Aşteptăm ancheta DNA în cazul achiziţiei de dezinfectanţi Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat marţi, după anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii că va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie pentru analizarea unor eventuale fapte de natură penală în privinţa unor constatări ale Corpului de control...
Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş, cel mai aproape de statutul de spital regional Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că SCJU este cel mai aproape de statutul de spital regional dintre toate unităţile de profil din ţară, urmând să fie înfiinţate doar două secţii care lipsesc în prezent.
Judeţul Mureş a atras peste 20% din valoarea fondurilor alocate Regiunii Centru Mureşul se află printre primele judeţe din Regiunea Centru în privinţa atragerii fondurilor europene şi a implementării proiectelor cu finanţare europeană, a anunţat, marţi, la Târgu Mureş, Maria Ivan, directorul Organismului Intermediar pentru implementarea programului REGIO în Regiunea Centru.