Cele mai citite
 


Satu Mare: Dispoziţii de închidere a magazinelor de vise
marţi, 22 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Satu Mare, 22 feb /Agerpres/ - Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Satu Mare, Valentin Breban, a emis dispoziţii de închidere a 'magazinelor de vise' din judeţ, întrucât s-au descoperit substanţe interzise în produsele comercializate de acestea.
Valentin Breban a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că s-au luat probe din produsele comercializate de magazinul de etnobotanice din Satu Mare şi de la cel din Carei şi s-a descoperit că preparatul 'Special Kay' conţinea fluorometcatinonă, substanţă interzisă.
'În baza unui buletin de analiză şi a probelor recoltate am emis dispoziţii de închidere. Am mai descoperit unele nereguli, cum ar fi lipsa traducerilor produselor în limba română', a precizat Breban.
CJPC a aplicat amenzi de câte 22.000 de lei celor două magazine, însă reprezentanţii firmelor au refuzat semnarea proceselor verbale după ce s-au consultat cu avocaţii, Valentin Breban aşteptându-se ca aceştia să atace în instanţă deciziile de închidere.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: CJPC a primit reclamaţii de la mai multe persoane că ar fi fost păcălite cu analize medicale gratuite Zece persoane au depus sesizări la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Satu Mare, reclamând că au fost păcălite să semneze contracte de mii de lei după ce au beneficiat de "consultaţii medicale gratuite".
Satu Mare: Nereguli depistate în spitalele din judeţ Un număr de 20 de directori de spitale, şefi de secţii şi cadre tehnice din spitalele sătmărene au primit avertismente după ce au fost constatate o serie de nereguli în ceea ce priveşte situaţiile de urgenţă.
Satu Mare: Tineretul PSD a pichetat un magazin de vise Tineretul social-democrat a pichetat joi singurul magazin de plante etnobotanice din Satu Mare, consilierii locali PSD urmând să întocmească un proiect de hotărâre privind interzicerea vânzării acestui gen de produse la doi kilometri de unităţile şcolare.
Satu Mare: Sursa toxiinfecţiei alimentare colective, o bucătăreasă purtătoare de stafilococ auriu Cele peste 70 de persoane care au ajuns la Spitalul Judeţean din Satu Mare cu toxiinfecţie alimentară, în două seri la rând, după ce au petrecut la un local, s-au îmbolnăvit de la un stafilococ auriu purtat de o bucătăreasă.
Satu Mare: Spitalul Judeţean, amendat cu 5 000 de lei după controlul DSP Spitalul Judeţean de urgenţă (SJU) Satu Mare a fost amendat cu 5 000 de lei în urma unui control al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), fiind dispuse măsuri de igienizare, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, managerul Marcel Papici.
Satu Mare: 20 de medici noi la Spitalul Judeţean, în ultimul an Douăzeci de medici au ales în cursul anului 2014 să lucreze pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, completându-se multe dintre specialităţile la care era lipsă acuză de personal.