Cele mai citite
 


Gorj: Pensionarii din judeţ au depus peste 500 de cereri pentru biletele de tratament
marţi, 22 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu-Jiu, 22 feb /Agerpres/ - Peste 500 de pensionari din judeţ au depus, de la începutul anului şi până în prezent, cereri pentru a beneficia de bilete de tratament într-una dintre staţiunile balneo-climaterice din ţară.
Directorul adjunct al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Gorj, Ioana Talău, a declarat, marţi, pentru AGERPRES că majoritatea persoanelor care au depus cereri a optat pentru perioada de toamnă, cu toate că biletele sunt disponibile pe aproximativ tot parcursul anului.
'Până acum am primit peste 500 de cereri din partea pensionarilor care solicită bilete de tratament, cei mai mulţi optând pentru perioada octombrie-noiembrie. Cei care solicită bilete în staţiuni în aceste luni sunt mai puţini, din această cauză şi numărul biletelor din primele serii este mai mic decât restul. Am primit biletele pentru a doua serie din acest, avem 44 de locuri în staţiuni precum Bala, Buziaş, Olăneşti şi Geoagiu. Repartiţia se face automat pe criterii stabilite anterior, legate de valoare pensiei şi de numărul de înregistrare, iar perioada de plecare este între 4 şi 7 martie', a spus Ioana Talău.
Aceasta a mai menţionat că, în cazul în care vor rămâne bilete nerepartizate, se va trece la redistribuire începând cu 28 februarie. La prima serie de bilete din acest, CJP Gorj a distribuit 66 de locuri în mai multe staţiuni de tratament din ţară. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Peste 6.000 de pensionari s-au împrumutat în acest an la Casa de Ajutor Reciproc Peste şase mii de pensionari din judeţ, membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Gorj, s-au împrumutat, pe parcursul anului, la instituţia respectivă pentru a-şi putea cumpăra medicamente, achita facturi sau efectua controale medicale.
Gorj: Două cabinete medicale pentru pensionari, închise din lipsa medicilor Două cabinete medicale, aparţinând Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Gorj nu pot deservi pensionarii bolnavi care nu îşi permit o consultaţie în spital sau în cabinetele particulare din cauza faptului că nu există medici care să lucreze în cadrul acestora, a declarat joi, pentru AGERPRES...
Gorj: CARP a deschis un cabinet stomatologic pentru pensionari Cabinetul stomatologic aparţinând Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Gorj a fost deschis, luni, după aproape cinci luni în care a stat închis din cauza lipsei medicilor.
Gorj: Aproape 30 de formulare europene, eliberate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a eliberat, în primele şapte luni ale anului, 28 de formulare europene, cele mai multe fiind cereri de atestat privind dreptul la prestaţiile în mijlocul naturii, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Danina Cărăgui...
Gorj: Peste 8,5 milioane de lei, achitate de CJAS în luna aprilie pentru medicamente gratuite şi compensate Suma de aproximativ 8,5 milioane lei a fost achitată de Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS) Gorj în cursul lunii aprilie către furnizorii de medicamente gratuite şi compensate, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul de Relaţii Contractuale din cadrul instituţiei, Daniel Şurlea.
Gorj: Patru membri ai Comitetului Director al Spitalului Judeţean au fost înlocuiţi din funcţii Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu are, începând de luni, patru noi directori interimari în cadrul Comitetului Director, decizia schimbării şefilor precedenţi fiind luată de managerul interimar, Tiberiu Tătaru, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, instituţie în a cărei subordine...