Cele mai citite
 


Satu Mare: Salarii plătite cu întârziere la Ambulanţă
marţi, 22 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Satu Mare, 22 feb /Agerpres/ - Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare îşi primesc salariile cu aproximativ o săptămână întârziere, din cauza sumei mici de bani alocate de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS).
Dr. Gabriela Notarius din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că în mod normal plata salariilor trebuia să se facă pe 15 februarie, însă, deoarece CAS nu a asigurat fondul necesar, angajaţii trebuie să aştepte decontarea serviciilor efectuate.
Aceasta a precizat că în luna decembrie Ambulanţa a efectuat servicii validate de CAS de 800.000 de lei, însă a plătit doar 250.000 de lei, creându-se astfel un deficit.
În luna ianuarie a fost prelungit pe 90 de zile contractul dintre cele două instituţii, dar la salarii s-a alocat suma de 250.000 de lei, deşi necesarul era de 500.000 de lei.
'Anul acesta salariile s-au plătit cu o oarecare întârziere, trebuie să aşteptăm să ne intre banii pe servicii de la CAS. În fiecare an au fost bani mai puţini, dar s-au făcut rectificări. În decembrie nu s-au mai alocat bani, astfel că a trebuit să plătim din bugetul pe anul acesta. După ce vom încheia noul contract cu CAS sperăm să se intre în normal, am înţeles că va fi o nouă modalitate de împărţire a banilor', a spus Gabriela Notarius.
Aceasta a precizat că salariile aferente lunii ianuarie vor fi achitate cel mai probabil miercuri 23 februarie, cu o săptămână întârziere. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Stomatologii care depind de Casa de Asigurări de Sănătate, puşi în dificultate în urma tăierii finanţării Preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare, Flaviu Simu, atrage atenţia că stomatologii din judeţ care depind de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) sunt puşi într-o situaţie dificilă după tăierea finanţărilor, ei neprimind bani din luna februarie.
Satu Mare: Deficit de peste 29 milioane lei la Casa de Asigurări de Sănătate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Satu Mare înregistrează în acest an un deficit bugetar de peste 29 milioane de lei, sumă ce trebuie acoperită de la bugetul naţional de sănătate.
Sălaj: Nereguli la Serviciul de Ambulanţă Un control efectuat de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj la Serviciul de Ambulanţă a scos la iveală o serie de nereguli, printre care probleme privind modul de completare a jurnalelor de bord pentru maşinile din dotare sau lipsa documentelor justificative pentru atestarea calităţii de asigurat...
Giurgiu: CAS va intra fără datorii în noul an Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu va achita toate datoriile către spitale şi Serviciul de Ambulanţă Giurgiu pentru acest an în urma rectificării bugetare cu suma de aproximativ cinci milioane de lei.
Călăraşi: CAS a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010 Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Călăraşi informează printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES că este prima instituţie din ţară care a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010 cu toţi furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract...
Suceava: CAS a încheiat contracte cu nouă spitale pentru acordarea majorărilor salariale de 25% Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava a încheiat contracte cu toate cele nouă spitale publice din judeţ pentru acordarea sumelor reprezentând majorarea cu 25% a salariilor personalului din sistemul public sanitar, a declarat, miercuri, directorul instituţiei, Cristian Bleorţu.