Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Protest la Ambulanţă; angajaţii nu vor schimbarea directorului
marţi, 22 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reşiţa, 22 feb /Agerpres/ - Fostul manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin Daniela Popescu a obţinut în instanţă dreptul de a reveni pe post, dar salariaţii de aici nu o vor la conducerea instituţiei.
Personalul de la Ambulanţă a protestat, marţi, solicitând repunerea pe post a medicului Cosmin Librimir.
Daniela Popescu a ajuns la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin în 2008, funcţie pe care a deţinut-o timp de un an şi jumătate, după care a fost schimbată, în urma unor controale.
Ea a fost înlocuită de medicul Cosmin Librimir, care este susţinut de întregul personal, după ce s-a implicat în rezolvarea tuturor problemelor din instituţie.
Protestul personalului de la Ambulanţă va continua, până ce Cosmin Librimir va fi repus pe funcţie, deoarece, susţin angajaţii, ''nu se poate lucra în stres, aşa cum s-a întâmplat în perioada în care Daniela Popescu a condus acest serviciu''.
Postul de manager interimar al Ambulanţei, deţinut de Daniela Popescu, a fost iniţial suspendat de către Direcţia de Sănătate Publică Caraş-Severin, dar ulterior a fost reînfiinţat printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Timişoara, din 15 februarie 2011.
În acest caz, Daniela Popescu ar putea primi chiar şi salariile din urmă, adică din luna august 2009.
Până la clarificarea situaţiei, Cosmin Librimir a rămas medic la ambulanţă.
Protestul angajaţilor nu afectează activitatea de aici. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Protest spontan la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Reşiţa, 23 aug /Agerpres/ - Un protest spontan a avut loc, luni, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, la repunerea în funcţie a fostului manager al acestei instituţii, Daniela Popescu.
Caraş-Severin: Angajaţii de la Ambulanţă continuă să protesteze faţă de conducerea instituţiei O delegaţie a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a fost primită miercuri de subprefectul judeţului Nicolae Verindeanu, angajaţii Salvării fiind nemulţumiţi de schimbarea directorului interimar, Cosmin Librimir, cu Daniela Popescu, repusă în funcţie printr-o decizie judecătorească.
Caraş-Severin: Directorul Serviciului de Ambulanţă, din nou schimbat Directorii instituţiilor deconcentrate din Caraş-Severin care au fost destituiţi anul trecut în baza unei ordonanţe de urgenţă declarată ulterior neconstituţională, revin, rând pe rând, în funcţii.
Caraş-Severin: Ambulanţa solicită locuitorilor judeţului să-i direcţioneze doi la sută din impozitul pe venit Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, confruntat cu grave probleme financiare, aşteaptă să fie salvat de cei care, în mod normal, apelează la serviciile sale.
Caraş-Severin: Conflictul dintre angajaţi şi managerul de la Ambulanţă va fi soluţionat prin concurs Situaţia de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin ar putea să revină în curând la normal, conflictul dintre angajaţi şi manager urmând să fie soluţionat prin organizarea unui concurs pentru managementul unităţii.
Caraş-Severin: Solicitările către Ambulanţă şi SMURD au crescut cu 10% în weekend Numărul solicitărilor adresate Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi SMURD în Caraş-Severin a crescut cu zece procente în weekend faţă de zilele anterioare, nouă persoane fiind transportate, de pe stradă la spital, din cauza caniculei, a declarat luni Daniel Botgros, purtător de cuvânt al Direcţiei de...