Cele mai citite
 


Bacău: Peste 42 de tone de porumb transportate ilegal
marţi, 22 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bacău, 22 feb /Agerpres/ - Poliţiştii au depistat în trafic, în municipiul Bacău, o autoutilitară cu remorcă în care se transportau ilegal 42,5 tone de porumb.
''J. Marin, în vârstă de 32 ani, din localitatea Slobozia, judeţul Argeş, nu poseda documente legale de provenienţă pentru marfa din maşină, dar nici diagrame tip tahograf'', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău.
Potrivit acesteia, întreaga cantitate de porumb a fost ridicată în vederea confiscării, iar firma căreia îi aparţinea autovehiculul a fost sancţionată contravenţional, conform O.G. 37/2007, cu amendă în valoare de 4.000 lei.
De la începutul acestui an poliţiştii băcăuani au mai depistat şi reţinut în vederea confiscării, deoarece şoferii maşinilor nu au putut prezenta documente legale de însoţire a mărfurilor, peste 500 de tone de produse agricole, dar şi însemnate cantităţi de parfumuri, detergenţi, ţigări şi alimente. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Peste 10.000 de cutii de lapte praf transportate ilegal, confiscate de poliţişti Poliţiştii băcăuani au confiscat, vineri, peste 10.000 de cutii cu lapte, care erau transportate fără documente de însoţire într-un autovehicul neautorizat pentru transportarea de produse de origine animală.
Bacău: Suspect de trafic de droguri şi comercializare de etnobotanice reţinut de poliţişti Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Oneşti a fost reţinut de poliţiştii pentru 24 de ore după ce în locuinţa sa aceştia au descoperit, în urma unei percheziţii, cannabis şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, având valoare de piaţă de aproximativ 100.000 lei.
ANSVSA:Probele analizate din alimentele suspectate de îmbolnăvirea copiilor din Argeş şi Bacău au arătat absenţa E-coli Analiza probelor prelevate din alimentele suspectate de îmbolnăvirea copiilor din judeţele Argeş şi Bacău de sindrom hemolitic uremic (SHU) a arătat absenţa Escherichia Coli verotoxigenă în toate cele 21 de eşantioane, a anunţat, marţi, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor...
Ministerul Sănătăţii, informat cu privire la două cazuri de copii cu sindrom hemolitic uremic din Argeş şi Bacău Bucureşti, 14 mai/Agerpres/- Ministerul Sănătăţii a fost informat cu privire la două cazuri de copii diagnosticaţi cu sindrom hemolitic uremic (SHU) din Argeş şi Bacău, se arată într-un comunicat de presă transmis sâmbătă.
Bacău: 20 de cazuri de hepatită A, înregistrate în localitatea Slobozia Nouă Un focar de hepatită acută virală de tip A, maladie cunoscută şi sub denumirea de 'boala mâinilor murdare', a fost înregistrat în satul Slobozia Nouă, din comuna băcăuană Stănişeşti.
Bacău: 54 de medici băcăuani fără drept de liberă practică Zece la sută din medicii din judeţ activau ilegal la finele anului trecut, pierzându-şi dreptul de liberă practică deoarece nu acumulaseră punctajul minim în Programul de educaţie medicală, potrivit statisticilor Colegilor Medicilor Bacău.