Cele mai citite
 


Consult în echipă pentru probleme dentare
marţi, 22 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 22 feb /Agerpres/ - Medicii curanţi de la Royal Dental vor utiliza, în cazul problemelor dentare complexe, sistemul intern de monitorizare al fiecărui caz, prin care toţi specialiştii clinicii vor avea acces la detaliile cazului şi îşi vor pune amprenta pe diagnosticul final, se arată într-un comunicat de presă al clinicii remis marţi AGERPRES.
În acest fel, pacientul fie că este adult fie că este copil beneficiază de experienţa mai multor doctori specialişti stomatologi, iar tratamentul ales de medicul curant va fi cel optim.
Managementul elveţian al clinicii a creat unitatea în jurul nevoilor oricărui pacient astfel încât să satisfacă şi cele mai înalte aşteptări.
Echipa medicală este formată din peste 12 medici dentişti, specializaţi pe fiecare ramură, şi este condusă de managerul Răzvan Savu, specializat în ţară şi străinătate.
Anestezierea se face prin sistemul GE Aespire, recunoscut pe plan internaţional.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Specialişti din străinătate în oncologie pediatrică vor consulta în România Începând cu iulie 2011 specialişti din străinătate au acceptat să vină în România, pentru a oferi servicii specializate de diagnostic şi tratament pe oncologia pediatrică.
Dolj: Medicii români cu experienţă în psihiatrie şi neurologie, căutaţi pentru joburi în Germania şi ţările scandinave Craiova, 11 nov /Agerpres/ - Câteva sute de medici şi asistenţi medicali, cu sau fără experienţă, care doresc să plece în străinătate, au participat luni la un târg de joburi organizat la Craiova, posturile oferite fiind în Germania, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Norvegia, Suedia şi Danemarca...
Polisano pariaza pe Bucuresti! - Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar...
Prof.dr. Florian Popa: Şcoala medicală românească încă este bună - interviu Prof.dr. Florian Popa, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) 'Carol Davila' din Bucureşti, consideră că învăţământul medical românesc se află, în prezent, în regres faţă de ceea ce a fost, din cauza lipsei de interes a candidaţilor, dar susţine că tot corpul didactic este valoros.
Prevenţia, diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor metabolico-nutriţionale, dezbătute la Cursul DIAMOND, ediţia Bucureşti 2014 Aproximativ 200 de medici diabetologi, cardiologi, endocrinologi, nefrologi, oftalmologi, chirurgi, medici internişti şi medici de familieau dezbătut, la Bucureşti, prevenţia, diagnosticul precoce şi tratamentul bolilor metabolice,în cadrul Cursului Diabet, Sindrom Metabolic și alte boli legate...
Congresul National de Hepatologie, 27-29 septembrie 2012, Hotel Pullman, Bucuresti Asociatia Romana pentru Studiul Ficatului (ARSF) impreuna cu Fundatia "Acad. Marin Voiculescu" organizeaza cel de-Al XXII-lea Congres National de Hepatologie, Al Doilea Congres Romano-Francez de Hepatologie si cel de-Al Treilea Curs Balcanic de Hepatologie ce vor avea loc in perioada 27-29 septembrie...